El Aarhus: Få 3 gratis tilbud på billig strøm i Århus

Start din forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Lad elselskaberne kæmpe om dig!

Vi samarbejder med

Så nemt er det at bruge Dinfagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette strømselskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante strømselskaber– enten pr. telefon eller mail

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

El Aarhus 2023

Leder du efter billig el og grøn strøm i Aarhus? Og vægter du god kundeservice og gennemsigtige elregninger – uden skjulte gebyrer – højt? Så skal du vælge el Aarhus med omhu.

el aarhus & elpriser time for time aarhus
Elselskaber Aarhus

El Aarhus – Vælg selv elforsyning eller elselskab i Århus

Med adresse i Aarhus og omegn kan du frit vælge mellem adskillige udbydere af energi. Nogle kender du måske allerede, mens andre vil være ukendte for dig.

Under alle omstændigheder vil det være en god idé at undersøge, om der findes et bedre alternativ på markedet, så du kan spare penge på elregningen. Hvorfor ikke vælge elselskabet med de laveste elpriser i Aarhus? Hos Dinfagpartner hjælper vi dig med at finde netop dét selskab.

 

Hvad koster el Aarhus?

Danmark er, når det drejer sig om elforsyning, delt op i to områder – henholdsvis Østdanmark og Vestdanmark.

Generelt forholder det sig sådan, at elpriserne for grøn strøm er højere Øst for Storebælt end Vest for Storebælt. Har du derfor adresse i Aarhus, der tilhører Vestdanmark, så vil du kunne få billigere grøn strøm end kunder, der er bosiddende på Sjælland, der tilhører Østdanmark.

Elforsyning i Aarhus er altså billigere end visse andre steder i Danmark, men ligesom alle andre borgere, så er aarhusianere også påvirket af de generelt stigende elpriser.

Tag evt. et kig på din seneste elregning, hvis du er i tvivl om, hvor meget du betaler pr. kWh. Har du smidt elregningen væk, så vil du sandsynligvis kunne finde den via dit elselskabs hjemmeside. Dette kræver et login.

Hvor meget du betaler for el, energi og grøn strøm i Aarhus afhænger desuden af, om du har en fast pris eller en variabel pris. Har du valgt at indgå en flexprisaftale, så vil elprisen kunne variere fra måned til måned, alt efter hvornår på dagen du bruger grøn strøm, og alt efter hvordan prisen bliver sat på elbørsen.

 

De aktuelle elpriser varierer fra elselskab til elselskab

Som forbruger skal du vide, at ikke alle el kunder i Aarhus betaler den samme pris for grøn strøm. Prisen for strøm afhænger nemlig i høj grad af, hvilket elselskab du har valgt at være kunde hos. Da der kan være stor forskel på elpriserne, alt efter hvem du har som leverandør, så kan det meget vel kunne betale sig at skifte elselskab.

Det har kæmpe betydning for din elregning, om du betaler 3, 3,50 eller 4 kr. pr. kWh, så husk at undersøge, hvad kWh-prisen er hos de forskellige udbydere på markedet. Måske er dit nuværende abonnement ikke længere det billigste.

Vil du beregne, hvor mange penge du kan spare på el i Aarhus ved at skifte elselskab, så skal du kende dit forventede kWh-forbrug på et år. Kig på dine seneste regninger fra dit elselskab for at blive klogere på dette.

 

Kan jeg få billig el Aarhus?

Ja, der findes ikke en egentlig definition på billig el, men tager du udgangspunkt i den gennemsnitlige pris pr. kWh, så vil du kunne spare penge ved at vælge en leverandør, der tilbyder grøn strøm til under gennemsnitsprisen – og du vil dermed kunne få billig el i Aarhus.

 

Hvem er mit netselskab i Aarhus?

Mens du frit kan vælge elselskab og elforsyning i Aarhus, så har du ikke mulighed for at vælge netselskab. Der er nemlig kun ét netselskab, der ejer kablerne til din adresse, og derfor vil du automatisk blive tilknyttet dette netselskab.

Hvilket netselskab i Aarhus du er tilknyttet, afhænger af din geografiske position. Der kan nemlig være forskel på, hvem du er tilknyttet, alt efter om du er bosat i Risskov, Viby, Hinnerup eller et helt fjerde sted i Aarhus.

 

De mest fremtrædende netselskaber i Aarhus er følgende:

Sådan laver du et eltjek i Aarhus

Som aarhusianer kan du desværre ikke tage billig el og energi som en selvfølge. I takt med at elpriserne er steget, er det nemlig blevet sværere at få billig strøm. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være penge at spare, hvis du får lavet et grundigt og overskueligt eltjek.

Du kan med fordel lave et grundigt eltjek et par gange om året. Dette tjek skal afsløre, om du allerede er kunde hos elselskabet med de laveste elpriser, eller om du bør skifte leverandør og fået abonnement andetsteds.

Måden, hvorpå du laver et eltjek er ved at indhente tilbud fra flere elselskaber i Aarhus. Disse tilbud kan du sidenhen sammenligne på faktorer som kWh-pris, binding, kundetilfredshed og anmeldelser på Trustpilot for blot at nævne nogle af de vigtigste faktorer.

dinfagpartner logo

Indhent 3 gratis tilbud på el Aarhus via Dinfagpartner

Dinfagpartner kommer dig til undsætning, hvis du er træt af at betale skyhøje elpriser. Vi kan desværre ikke definere priserne på grøn strøm og energi, men vi kan hjælpe dig med at få billig el i Aarhus.

Ved at bruge vores service kan du indhente 3 el tilbud fra anerkendte elselskaber. Med disse tilbud ved hånden kan du finde ud af, hvem der har det bedste tilbud på el og grøn strøm i Aarhus. Du kan også sammenligne de modtagne tilbud med din nuværende elaftale for at finde svar på, om et leverandørskifte kan betale sig.

Det kan ofte betale sig, men der er ingen regler uden undtagelser.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter