GASEL: Sammenlign Elpriser & Elselskaber i 2024

Opdateret d. 9. januar 2024 af Terje Pedersen

Introduktion til GASEL

Vi er alle afhængige af energi til at drive vores hverdag og vores samfund. Det er derfor vigtigt, at vi har kendskab til de forskellige energiselskaber, der leverer denne energi, og hvad de tilbyder.

Det kan være svært at gennemskue, hvilket selskaber der tilbyder de bedste vilkår og de mest fordelagtige priser.

Derfor har vi valgt at gå i dybden med en række energiselskaber, med henblik på at gøre informationssøgningen enkel, gennemskuelig og retvisende.

I denne artikel vil vi gå i dybden med energiselskabet: GASEL.

Indholdsfortegnelse

Hvem er GASEL?

Moderne, grøn, omstillingsparat & kundeorienteret – Dette er nogle af de kerneværdier som kan beskrive GASEL og deres målsætning om en grønnere fremtid.

GASEL er et selvstændigt brand inden for Energi Fyn koncernen og har i denne sammenhæng samlet alle deres naturgaskunder i ét selskab: Energi Fyn Energihandel.

Denne fusion har været med til at give GASEL mere viden og erfaring, og mulighed for at yde en god service til deres kunder. Kundeservice og yderlige kontaktmuligheder håndteres på nuværende tidspunkt stadigvæk selvstændigt.

Kontaktmuligheder findes i bunden af denne artikel.

Hvis du ønsker yderlige information omkring Energi Fyn og Energi Fyn koncernen kan du med fordel vælge at læse vores artikel: Energi Fyn: Sammenlign Elpriser & Elselskaber i 2023

Hvad tilbyder GASEL?

Strøm

Virksomheden tilbyder i skrivende stund kun Elaftaler med variable.

En variable elaftale tager udgangspunkt i markedsudviklingen inden for energisektoren, både på godt og ondt. Med en variabel elaftale vil du kunne direkte afspejle din elregning med markedsudviklingen.  

Hvis du ønsker at undersøge hvilke elselskaber der tilbyder elaftaler på kvartalsvisbetaling, kan du se en liste over de mest kendte elselskaber her

  • EL VEST & ØST
    • Timepris
    • Billig el til indkøbspris – Afhængig af geografisk område
    • Grøn strøm fra vindmøller – 100% vedvarende energikilder
    • 14 dags fortrydelsesret
    • Abonnement: fluktuerende pris – Defineres under bestillingsprocessen.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Fokus på det grønne

Enhver virksomhed med midlerne og muligheden bør give tilbage til samfundet og naturen, således er principperne af CSR opbygget.

Der er ingen tvivl om at virksomheden står som stærk spiller inden for formidling af grøn strøm til den danske befolkning. Det er virksomhedens ønske at kunne bidrage til en grønnere fremtid – Samtidig med at yde et samfundsansvar.

Virksomheden har i denne sammenhæng udviklet og fremsat en stærk mission med grundlag i en grønnere fremtid og ellevering:

Vi vil give danske energiforbrugere gennemskuelige aftaler og lave priser på grøn strøm”

Med udgangspunkt i denne mission fortsætter GASEL med at levere højkvalitets aftaler med fokus på det grønne – Ønsker du at få et dybere kig ind i de forskellige kategorier deres grønne aftaler ligger under. Læs mere her → Mærkning af grønne elprodukter 

Kundeservice

Kundeservice er en af de vigtigste grundsøjler for enhver virksomhed – Kundeservice er forbindelsen mellem serviceyder og servicemodtager. En tilfredsstillende og solid kundeservice kan for mange forbrugere være én af de vigtigste aspekter, når det kommer til samarbejde og køb af service.

Hvis du ønsker at få et overblik over forbrugernes oplevelse med GASEL, kan du vælge at undersøge virksomhedens Trustpilot – her ses det at virksomheden har en imponerende rangering på 4,3 med 993 anmeldelser*

*Tal fra 09/01/2024

Diverse kontaktmuligheder

Ønsker du tilbud på strøm?

Ønsker du også at få lave elpriser og naturgas priser?

 

Så vil vi stærkt anbefale dig at udfylde vores formular og få op til 3 tilbud på billig gas og billig el. Det er fuldkommen gratis, uforpligtende og bedst af alt; det tager kun 2 minutter.

 

Link til el formular:

https://dinfagpartner.dk/stroem/  

 

Link til naturgas formular:

https://dinfagpartner.dk/gas/

 

Link til ladestander formular:

https://dinfagpartner.dk/ladestander/

 

Link til varmepumpe formular:

https://dinfagpartner.dk/varmepumpe/

 

Link til fyringsolie formular:

https://dinfagpartner.dk/fyringsolie/