Elpriser time for time Vejle: Se timeprisen på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Vejle 2023

Her kan du følge elpriser time for time Vejle. Det giver dig et unikt indblik i, hvornår det bedst kan betale sig at bruge strøm.

Når du følger elprisernes konstante udvikling, tegner der sig også et billede af hvilke tidspunkter på døgnet, du kan spare flest penge. Det kan nemlig betale sig at flytte dele af sit strømforbrug til tidspunkter, hvor elpriserne er lavest.

elpriser time for time vejle

Indholdsfortegnelse

Hvordan følger jeg elprisernes udvikling?

Via vores graf har du mulighed for at følge udviklingen i elpriserne. Du kan følge elpriser time for time Vejle fra Nordpool og Energidata. Her finder du samtidig et fyldestgørende billede af både den aktuelle pris, priserne for de kommende døgn samt gårsdagens priser. 

Ønsker du at se de forskellige timepriser for de kommende døgn, bliver disse dagligt tilgængelige mellem klokken 13 og 14.

 

Vælg et elselskab med timepriser

Der kan være ganske fordelagtigt at skabe sig et overblik over de forskellige elselskabers aktuelle priser. Det bedste du kan gøre, er derfor at sammenligne prisforskelle hos de respektive udbydere. Der kan sommetider være penge at spare, hvis du skifter fra et selskab til et andet. 

Det er ikke alle selskaber, der tilbyder timepriser på el. Du bør derfor undersøge, hvilke selskaber i Vejle, der tilbyder denne service.

 

Find den rette udbyder

Det første du derfor bør gøre er, at du skal undersøge, hvorvidt du har en igangværende elaftale, der muliggør et indblik i de aktuelle elpriser. Hvis ikke du har dette, kan du ikke se, hvornår priserne på el er lavest. 

Det kræver derfor en variabel aftale, hvis du skal tilgå elselskabets laveste priser time for time Vejle. Har du ikke denne aftale i hus, nytter det ikke noget at overvåge de aktuelle priser.

De forskellige selskaber i Vejle, kalder deres variable løsning for forskellige ting. Ofte hedder det spotpris på el, flexafregning, flex el eller elpriser time for time Vejle.
Er du i tvivl, kan du altid forhøre dig i forhold til, hvad dit respektive selskab kalder timepriserne på el. 

Yderligere kræver det, at du enten har – eller har mulighed for at anskaffe dig, en fjernaflæst elmåler. På den måde kan dit elselskab følge med i dit aktuelle elforbrug, og elselskabet kan således afregne strømmen til den aktuelle pris på el. 

Du kan finde en liste over de selskaber, der udbyder denne service i Vejle.

 

Hvor mange penge kan jeg spare?

Det er ikke muligt konkret at fastslå, hvad du præcist sparer ved denne løsning. Det er individuelt. Det handler i bund og grund om, hvor fleksibel du er i forhold til at ændre på dine nuværende vaner.

Det kræver desuden også, at du sætter dig ind i grafen, der viser udviklingen på elpriser time for time Vejle. Når du kender grafens udvikling, vil du også hurtigt vide, hvornår strømmen er billigst.

På den måde kan du rykke noget af dit elforbrug. Det kan eksempelvis være, at du lader din elbil på andre tidspunkter end sædvanligt. Flere steder er det muligt at få billig strøm om natten eksempelvis.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Vejle, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Vejle. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?