Storr’s Opgave på Terrasse, I Gedser

Færdig-terrasse

Indholdsfortegnelse

Storr's MultiService's Sucesshistorie

Vores fagpartnere udfører et stort stykke arbejde for vores opgave oprettere. Her kan du se hvordan Storr’s MultiService, har hjulpet en opgave opretter i Gedser. 

Håndværk

Hvad omhandlede opgaven?

Jakob Storr, fik en stor opgave i Gedser, hvor der skulle laves en ny terrasse ovenpå et fliseområde. Terrassen skulle bygges større end fliseområdet og være på ca. 60 kvm. Opgave opretter ønskede at få terrassen lavet i varmebehandlet bøgetræ.

Hvordan var opgaven at arbejde med?

Den blev bygget i løbet af kort tid, Jakob var hurtigt igang med opgaven. Han siger selv “Alt forløb som det skulle med opgaven. Især støbningen gik helt fejlfri, og kunden fik det ønskede resultat.” 

Opgaven som Jakob udførte i Gedser var fra en opgave opretter fra Dinfagpartner. Denne er en af de mange forskellige opgaver vi kan klare hos Dinfagpartner.

 

Blev kunden tilfreds med dit arbejde?

Kunden blev rigtig tilfreds med opgaven, og Jakob fik også en god anmeldelse af opgave opretteren. Opgave opretteren var særlig glad for det færdige stykke arbejde Jakob havde udført. Ydermere var opgaven hurtigt blevet lavet, da Jakob havde været hurtig til at svare på forespørgslen. Selvom at Storr’s MultiService hurtigt fik lavet denne flotte terrasse, siger deres slogan “Vi tager os tid”. Det må man sige at det belyser sig i form af den flotte terrasse i Gedser.

Her kan der ses før og efter billeder af opgaven.  – Som der kan ses på billederne blev det en rigtig flot terrasse der blev bygget på sommerhus grunden i Gedser.

Håndværk
Færdig-terrasse

Hvor lang tid har du været hos Dinfagpartner, og hvorfor har du valgt at samarbejde med os?

“Jeg har været fagpartner hos Dinfagpartner i omkring et år. Jeg kan godt lide vores samarbejde da jeg får de opgaver jeg skal bruge. Ydermere er det nemt at samarbejde, der er lav bindingsperiode, og mulighed for at holde pause en måned. Det er rigtig godt hvis jeg har mange ordre i en bestemt måned. Man kan også betale månedligt, hvilket gør det en del nemmere ift. andre opgave formidlere. Jeg har også været med tilfreds med kundeservicen hos dem.” 

Find ud af, om du kan spare penge på din el- eller gas regning

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud

Det tager kun 2 minutter