El Aalborg: Få 3 gratis tilbud på billig strøm i Ålborg

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på billig strøm?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

El Aalborg – Undersøg markedet for køb af strøm

Som forbruger af grøn strøm i Aalborg kan du med en meget lille indsats reducere din elregning markant. Det eneste du skal gøre, er at sammenligne elprisen fra lokale leverandører, og dette kan du gøre hos Dinfagpartner.

Vi samarbejder med flere elselskaber, der leverer grøn strøm, energi og el til husstande i Aalborg og omegn, så vi kan også hjælpe dig, uanset om du bor i Nørresundby, Øgadekvarteret, Vestbyen, Aalborg Øst eller et helt femte sted i Aalborg.

Hvad end du vægter en lav kWh-pris, god service, kort binding eller noget helt fjerde højt, så kan du tegne det ønskede abonnement med en af vores leverandører. Dinfagpartner er din genvej til billig el i Aalborg.

el aalborg

Hvad koster el Aalborg?

Prisen på strøm i Aalborg kan oplyses på to forskellige måder. Ofte vil du både blive præsenteret for en pris for den rå strøm inkl. moms og en samlet pris for strøm inkl. afgifter, den rå strøm, omkostninger til transport, moms osv.

Tag med fordel udgangspunkt i den endelige pris fra dit elselskab, da denne pris er mest sigende for dine eludgifter. Husk også at tjekke, om der skal betales skjulte gebyrer for oprettelsen og/eller et løbende abonnement.

El Aalborg er blevet dyrere de seneste år, og derfor vil du som elkunde ikke kunne få den samme lave elpris, som du har været vant til. Der er dog stadig mulighed for at spare penge på grøn strøm i det nordjyske.

Elmarkedet i Danmark er nemlig et meget konkurrencepræget marked, hvor de mange elselskaber tvinger hinanden til at være så konkurrencedygtige på elprisen som muligt.

For at få et konkret svar på, hvad el i øjeblikket koster i Aalborg rådes du til at indhente eltilbud gennem vores formular.

Hvornår er strømmen billigst i Aalborg?

Du kan spare penge på strøm i Aalborg ved at anvende strømmen, når den er billigst. Dette er dog kun en mulighed, hvis du har indgået en flexprisaftale. Har du indgået en elaftale med en fast elpris, så vil du ikke kunne spare penge ved at bruge strøm på bestemte tidspunkter af døgnet.

Strømmen i Aalborg er som hovedregel billigst om natten. Så vidt det kan lade sig gøre, bør du derfor anvende de mest el krævende apparater og maskiner mellem kl. 00:00 og 06:00.

Har du en elbil, så bør den oplades om natten, og skal du vaske tøj, så bør du køre vaskemaskinen om natten. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare ved at tænke over, hvornår du bruger strøm.

Sammenlign elpriser i Aalborg fra flere elselskaber

Ikke alle aalborgensere er klar over det, men det er helt valgfrit, hvilket elselskab du vil være kunde hos, og det er muligt at skifte leverandør med få klik.

Står du derfor i en situation, hvor du oplever dårlig service og / eller høje elpriser hos dit nuværende elselskab, så bør du bruge tid på at sammenligne elpriser i Aalborg.

Jo flere elselskaber du indhenter og sammenligner tilbud fra, desto bedre forudsætninger har du for at spare penge på strøm. Der er dog ingen garanti for, at du kan finde en billigere leverandør, men det er risikofrit at undersøge det nærmere.

Dette netselskab er du tilknyttet i Aalborg

Er du bosat i Aalborg eller omegn, så vil du med al sandsynlighed have enten Nord Energi Net eller N1 som netselskab.

Om du har det ene eller andet netselskab afhænger af, hvor du er bosat i den nordjyske hovedstad. Du skal desuden være opmærksom på, at du ikke kan skifte netselskab, da du automatisk vil være tilknyttet det selskab, der ejer kablerne ved din bolig.

Lægger du vej forbi www.danskenergi.dk, vil du kunne søge dig frem til, hvilket netselskab du er tilknyttet i Aalborg. Det eneste du skal indtaste, er din adresse.

Husker du at lave et regelmæssigt eltjek?

El i Aalborg kan fortsat fås til overkommelige priser, men vil du undgå at betale overpris, skal du sørge for at lave et regelmæssigt eltjek. Det vil altså være en god idé at holde øje med, hvilke elpriser der gør sig gældende hos de forskellige elselskaber.

Da du som hovedregel er bundet til en elaftale i 6 måneder, giver det kun mening at lave et eltjek en eller to gange om året. Foruden at kigge på elpriser, bør du undersøge hvem der byder på de bedste vilkår i forhold til gebyrer, bindingsperiode, kundeservice og gennemsigtighed.

dinfagpartner logo

Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på el Aalborg

Hvem tilbyder den billigste el Aalborg og omegn?

Vi giver dig svaret, hvis du udfylder vores formular og takker ja til at modtage uforpligtende tilbud fra vores samarbejdspartnere. Du modtager 3 gratis og uforpligtende tilbud på el i Aalborg, og du kan dermed hurtigt finde ud af, hvem der kan tilbyde dig den bedste elaftale.

Du kan vælge ét af de modtagne eltilbud eller takke nej til dem alle. Det er helt op til dig. Under alle omstændigheder er det en god idé at sammenligne priser på el Aalborg. Priserne kan nemlig variere markant, alt efter hvilket elselskab du vælger.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter