El Fyn: Modtag 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

El Fyn – Find det billigste el Fyn

Som fynbo kan du nemt og helt gratis sammenligne elpriser fra flere forskellige lokale energi- og elselskaber.

Netop den mulighed bør du gribe som privat person eller som virksomhed, hvis du føler dig økonomisk presset af de stigende priser på el og grøn strøm. Ved at sammenligne prisen på el Fyn vil du nemlig potentielt kunne opnå en meget lavere fremtidig elregning.

Hvilke fynske elselskaber og netselskaber findes der? Hvordan har priserne på strømmen udviklet sig i det fynske? Hvordan indhenter jeg el tilbud fra lokale leverandører af el Fyn? Få besvaret disse mange spørgsmål her hos Dinfagpartner. Du kan også blot hoppe direkte til vores tilbudsformular.

el fyn

Elselskaber på Fyn

Uanset om du har valgt at bosætte dig i Odense, Fåborg, Kerteminde, Svendborg, Nyborg, Middelfart eller en helt syvende by på Fyn, kan du glæde dig over, at du kan vælge mellem en lang række af elselskaber og virksomheder.

Nogle elselskaber er større og mere anerkendte end andre, men alene det faktum, at der er mange valgmuligheder, gør, at du sandsynligvis kan spare på penge på el. Hos Dinfagpartner samarbejder vi med en lang række populære elselskaber, så vi kan også finde det helt rigtige elselskab for dig.

Som forbruger med et elforbrug kan du vælge mellem de mange tilgængelige elselskaber. Du kan desuden skifte elselskab som du vil, men bemærk, at der typisk gælder en bindingsperiode på op til 6 måneder.

I stedet for at danne dig et overblik over alle elselskaber på Fyn og deres priser på el, kan du benytte vores service til at finde de bedste og billigste elselskaber. Det vil spare dig for meget tid og besvær.

 

Sammenlign elselskaber og få billig el Fyn

Det er trods de stigende elpriser fortsat muligt at få billig el. Du skal dog se dig godt omkring, for at få billig el Fyn. Det er nemlig ikke alle elselskaber, der er lige konkurrencedygtige.

For at spare penge på strøm kan du med fordel foretage en grundig sammenligning.

Vi anbefaler, at du sammenligner mindst tre elselskaber, da det vil give et godt sammenligningsgrundlag. Sammenligningen kan betragtes som et eltjek, hvor du kort og godt undersøger, om der findes en leverandør, der tilbyder lavere el- og kWh-priser end din nuværende leverandør på Fyn.

 

Du kan gribe sammenligningen an på følgende måde:

  1. Brug vores service til at indhente tilbud på el på Fyn fra flere elselskaber
  2. Vær opmærksom på, om du tilbydes en fast eller variabel pris på el
  3. Sammenlign kWh-prisen
  4. Sammenlign bindingsperioden
  5. Sammenlign eventuelle gebyrer
  6. Sammenlign opstartsperioden
  7. Beslut dig for, hvilket tilbud du vil gå med (du kan også vælge at takke nej)

Netselskaber på Fyn

Når du modtager en elregning hvert kvartal (eller hver måned), har du måske opdaget, at du betaler til to aktører – henholdsvis et elselskab og et netselskab.

Førstnævnte har du selv valgt, mens sidstnævnte bestemmes af din bopæl. Dit netselskab er det selskab som ejer kablerne ved din bolig, og da der kun er én ejer, kan du ikke skifte netselskab.

Er du nysgerrig efter at vide, hvem der driver distributionsnettet i dit lokalområde på Fyn, kan du lave en søgning på Dansk Energis hjemmeside. De mest fremtrædende netselskaber på Fyn er henholdsvis Vores Elnet, TREFOR El-net, Flow Elnet og Ravdex.

Den eneste måde du kan skifte netselskab på er ved at skifte adresse. Du beholder nemlig det samme netselskab, selvom du skifter elselskab, hvis din adresse er den samme som før.

 

Generelt om elpriser på Fyn

Der hersker høje elpriser på Fyn og i resten af Danmark i øjeblikket. Det har der gjort i en årrække, og det skyldes bl.a. de stigende gaspriser og den lave mængde af nedbør og blæst.

Som fynbo undgår du derfor ikke at betale en relativ høj pris for din strøm, men hvis du følger vores tidligere råd om at sammenligne elpriser fra lokale elselskaber, vil du kunne holde dine eludgifter nede på et overkommeligt niveau.

Er det gået op for dig, at du betaler overpris for el på Fyn, så gør dig selv en tjeneste og skift elselskab hurtigst muligt. Indgår du en flexprisaftale på el, bør du bestræbe dig på at undgå at bruge strøm på tidspunkter med høje elpriser.

dinfagpartner logo

 

Få 3 gratis tilbud på Fyn

Dinfagpartner gør det nemt at spare penge på el Fyn. Med vores service vil du nemlig nemt, gratis og uforpligtende kunne indhente og sammenligne tilbud fra 3 anerkendte elselskaber. I stedet for, at du skal kæmpe om elselskaberne, lader du elselskaberne kæmpe om dig.

Det eneste du skal gøre, er at indtaste en række oplysninger om dig selv i vores formular. Så giver vi stafetten videre til elselskaberne, som snarest muligt udarbejder og sender et eltilbud til dig.

Gør som over 75.000+ andre danskere, heraf mange fynboer; sammenlign priser på strøm og andet via Dinfagpartner. Du kan potentielt opnå en rigtig stor besparelse på el Fyn.  

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter