El København: Få 3 gratis tilbud på billig strøm i 2024

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 2. januar 2024 af Terje Pedersen

El København – Undersøg dine muligheder ved køb af strøm

København og Hovedstadsområdet er ét af de dyreste steder i landet at bosætte sig, målt på huslejepriser og boligpriser.

Til gengæld kan der være penge at spare på el. Der er nemlig mange elselskaber og udbydere af elektricitet, der leverer el København, hvorfor det er meget sandsynligt, at du vil kunne finde et billigere alternativ til din nuværende leverandør på markedet.

Som forbruger bestemmer du ikke selv, hvem dit netselskab skal være, da dette afhænger af din geografiske position i Danmark. Det samme gør sig dog ikke gældende i forhold til dine muligheder for valg af elselskab – her er der frit valg på alle hylder, og dét skal du udnytte. Vi hjælper dig med at indhente de bedste eltilbud hos dinfagpartner.dk

el koebenhavn

Hold øje med de aktuelle priser på el København

Københavnere er, nøjagtigt ligesom alle andre danske borgere, berørt af stigende elpriser. De stigende priser på el skyldes ikke mindst prisstigninger på gas, mangel på blæst og stigende priser på CO2-kvoter.

De aktuelle priser på el København ér høje, men hvis du følger priserne nøje, vil du erfare, at de ikke kun kan varierer fra elselskab til elselskab, men også fra tidspunkt til tidspunkt. Dette vil du kunne læse mere om længere nede.

Det er muligt at følge priserne på strømmen via både apps og hjemmesider. Når du gør dette, skal du huske at lægge mærke til, om priserne vises med eller uden transport, afgifter og andre gebyrer. Ellers kan du godt få et skævt billede af, hvad grøn el København i realiteten koster.

 

Få billig el ved at bruge strøm på tidspunkter med lav efterspørgsel

Prisen på el København vil, som nævnt i forrige afsnit, kunne variere fra tidspunkt til tidspunkt. Elprisen er højest når efterspørgslen er højest, da prisen afhænger af forholdet mellem udbud og efterspørgsel.

Som elkunde i København – og andre danskeres vedkommende – vil strøm derfor være dyrest mellem kl. 17:00 og 20:00. I dette tidsrum skal du derfor, så vidt muligt, undgå at bruge mere strøm end højst nødvendigt.

El København er typisk billigst om natten, så hvis det er muligt, bør du sætte din opvaskemaskine i gang eller sætte din elbil til opladning efter mørkets frembrud. En app fra dit elselskab vil kunne give dig info om, hvornår strømmen er billigst i København.

Det er dog vigtigt at bemærke, at du kun opnår besparelser på dine regninger ved at bruge strøm på bestemte tidspunkter, f.eks. om natten, hvis du har et abonnement med en variabel pris – også kaldet en flexprisaftale.

 

Lav et eltjek en eller to gange om året

Du har for år tilbage undersøgt, hvilke elselskaber og udbydere på markedet, der byder på de laveste og mest konkurrencedygtige elpriser i København. Denne research har helt sikkert sikret dig en god besparelse, men har du undersøgt om der er dukket et billigere elselskab op siden hen? Ellers bør du gøre det hurtigst muligt.

Det er en rigtig god idé at lave et eltjek én eller to gange om året. Formålet med dette tjek er at finde ud af, om du betaler overpris for din strøm, og om du derfor med fordel kan skifte dit elselskab ud med et andet.

Det kan være, at du kan finde et elselskab i København der tilbyder en kWh-pris, som er 0,40 kr. lavere end den pris du betaler hos dit nuværende elselskab. Besparelsen kan du gange op med dit årlige elforbrug for at finde den egentlige besparelse. Med et årligt forbrug på f.eks. 4.000 kWh vil du spare 1.600 kr. om året på dine regninger.

 

Disse elselskaber kan du vælge mellem i København

Som elkunde i Danmark har du ikke mulighed for at vælge netselskab, men du kan til gengæld selv vælge elselskab. Derfor kan du drage fordel af først og fremmest at vide, hvilke elselskaber du kan vælge mellem i København.

Listen over elselskaber du kan vælge at tegne et abonnement med, er lang. Du kan f.eks. få en elaftale gennem Norlys, NRGi, Modstrøm eller OK. Vi samarbejder med alle disse elselskaber, så ønsker du et tilbud fra disse udbydere af el, er du kommet til den rigtige hjemmeside.

 

Du bør sammenligne elselskaberne på følgende parametre:

  • kWh-priser
  • Binding
  • Grøn strøm fra vedvarende energikilder eller ej
  • Opstartsperiode
  • Gebyrer for oprettelse
  • Fast pris eller variabel pris
  • … og eventuelle andre parametre!

 

Radius sørger for at transportere strømmen til din adresse

Som vi kort har været omkring, kan du ikke selv vælge, hvem der transporterer strøm til din adresse.

Strøm transporteres gennem store kabler, og disse kabler er ejet af netselskaber. Der findes omkring 60 netselskaber i Danmark, men der er kun ét netselskab der ejer de kabler, der er tilknyttet din bopæl. Derfor vil strømmen blive transporteret af det samme netselskab, uanset hvilket elselskab du vælger til at levere din el.

Det betyder helt konkret, at du ikke opnår en bedre kvalitet eller forsyningssikkerhed ved at skifte elselskab. Hos Dansk Energi kan du hurtigt finde ud af, hvem dit netselskab i København er. Du skal nemlig blot indtaste din adresse på deres website.

Her vil du erfare, at Radius leverer strøm til din adresse. Radius leverer i øjeblikket strøm til over 1 mio. kunder i Danmark. Disse kunder bor primært i Københavns-området, men Radius dækker også visse dele af Midtsjælland og Nordsjælland.

dinfagpartner logo

Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på el København

De høje elpriser er ikke til at komme udenom, og selvom der ikke er udsigt til, at priserne vil falde drastisk lige foreløbigt, er der stadig mulighed for at spare penge på grøn el København. En af de mest effektive måder at spare penge på, er ved at sammenligne elpriser og skifte til et billigere elselskab.

Hos Dinfagpartner tilbyder vi, at du kan indhente 3 tilbud på el København helt gratis og uforpligtende – uden skjulte gebyrer. Skulle det derfor vise sig, at der ikke findes en billigere leverandør af strøm til dit hus, lejlighed eller bolig, har du ikke mistet noget.

Du skal blotte afsætte to minutter af din dyrebare tid til at udfylde vores tilbudsformular. Så forbinder vi dig hurtigst muligt med vores samarbejdspartnere, der udarbejder et uforpligtende tilbud på el i København fra danske vindmøller.

Siden 2019 har vi hjulpet mere end 75.000+ kunder med at spare penge på en række af ydelser, herunder grøn strøm og energi. Skal vi også hjælpe dig med at finde billig el København? Så benyt dig af vores gratis service i dag.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter