El Odense: Få 3 gratis tilbud på billig strøm i 2024

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. januar 2024 af Terje Pedersen

El Odense – Vælg selv din elforsyning eller dit elselskab

Odense er landets tredjestørste by og huser derfor rigtig mange elkunder i Danmark. Elkunder, der ønsker stabil el og grøn strøm.

Hos Dinfagpartner har vi netop mulighed for at hjælpe odenseanske elkunder med at få de bedste el tilbud i branchen. Vi samarbejder nemlig med en lang række elselskaber, der ønsker at få dig som kunde og derfor tilbyder yderst fordelagtige elpriser.

Har du derfor et ønske om at spare penge på den uundværlige strøm, så er du kommet til de rigtige. Du har rig mulighed for at få både grønnere og billigere strøm ved at skifte energiselskab, så grib muligheden i dag.

el odense

Hvad koster el Odense?

For at få grøn strøm og billig el i Odense skal du være tilknyttet to selskaber, ét netselskab og ét elselskab.

Netselskabet er fast og er derfor allerede bestemt for dig, men elselskabet kan du til gengæld selv vælge. Dit valg er afgørende for, hvor meget du skal betale for strømmen i Odense. Det er nemlig det valgte elselskabs kWh-priser og abonnementspriser, der er bestemmende for dine regninger.

Hvor meget du skal betale for grøn strøm og el i Odense afhænger endvidere af den valgte afregningsform. Du kan enten indgå en flexprisaftale eller en fastprisaftale. En flexprisaftale kan være billigst, hvis du udnytter døgnets lave priser på el, mens en fastprisaftale giver mere budgetsikkerhed i din husstand.

Valg af el Odense

I skrivende stund kan du vælge mellem over 40 forskellige elselskaber. Der er derfor god chance for, at der er mindst ét selskab, der både pris- og servicemæssigt matcher dine ønsker. Dermed ikke sagt, at det er nemt at vælge eludbyder i Odense.

Selvom du bor i Odense, skal du ikke nødvendigvis vælge et elselskab der har base i Odense, eller et andet sted på Fyn.

Så nemt og hurtigt kan du skifte elselskab

Det er nemt at bestille et abonnement og et elprodukt hos et andet elselskab end dit nuværende og dermed skifte elselskab. Ofte vil den nye elaftale træde i kraft så snart du er ude af dit tidligere abonnement. Opsigelsesperioden lyder ofte på løbende måned plus én måned, når vi taler binding på elaftaler.

Grøn el Odense

Der er rig mulighed for at få grøn el Odense, og det er en mulighed, som mange har grebet.

Grøn strøm er det nye sort, så ønsker du at være med på bølgen og gøre noget godt for klimaet, så vælg et grønt elprodukt. Når du modtager et el tilbud, vil du hurtigt kunne aflæse, om det givne elprodukt er grønt eller ej. Kig blot efter de grønne blade (grøn energi markeres med ét eller to blade). Du kan se hvor grønt et elprodukt er, ved hjælp af de grønne blade. Hvis du gerne vil læse mere om dette, kan du klikke her.

dinfagpartner logo

Få 3 tilbud på billig el Odense

Vil du gerne spare penge og reducere din elregninger en gang for alle? Så få 3 tilbud på billig el i Odense og skift til en mere prisvenlig eludbyder. Selv en lille reducering af kWh-prisen vil kunne gøre en stor forskel på dine regninger. Det gælder især, hvis du har et højt forbrug af el.

Når du indhenter tilbud på billig el i Odense via dinfagpartner.dk, er det selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Det tager desuden kun få minutter at anmode om de 3 tilbud. Udfyld blot vores simple formular.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter