Elpriser time for time Aalborg: Se timeprisen på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Aalborg 2023

Der er penge at spare ved at tage et nærmere kig på de live elpriser time for time Aalborg. Hvis du har en variabel aftale med din el leverandør, så kan du nemlig spare mange penge i den sidste ende, ved at bruge strøm der hvor den er billigst.

For at dette er muligt, er det nødvendigt med det fulde overblik og det kan du få lige her. Kig nærmere på hvordan du kan spare lidt ekstra til pengepungen ved at styre dit forbrug på egen hånd og tænke lidt mere klogt end alle de andre. 

billig el aalborgv & elpriser time for time aalborg

Indholdsfortegnelse

Hvorfor varierer elpriserne time for time Aalborg? 

Ligesom det gør sig gældende i resten af landet, så vil det også i Aalborg ses, at elpriserne varierer time for time, alt afhængigt at udbud og efterspørgsel. Jo mere strøm der er tilgængeligt på det danske marked, jo billigere bliver den og særligt hvis der samtidig er få mennesker der ønsker at tænde for stikkontakten på dette tidspunkt.

Det er særligt når vinden blæser kraftigt eller når der er masser af sol på en skyfri himmel at priserne på strøm falder. Derudover vil der være penge at spare, hvis du er fleksibel og først trykker tænd for dine elektriske apparater, når de andre har slukket. 

 

Hvor meget kan du spare på elpriser i Aalborg? 

Det er svært at sætte et egentligt tal på, hvor mange penge du i virkeligheden kan spare på elpriserne ved at følge elpriser time for time Aalborg.

Først og fremmest så er det afhængigt af, hvornår der er masser af energi af tage af, eksempelvis når der er rigeligt med strøm genereret fra vindmøllerne, men også hvor god du er til at bruge strøm på de tidspunkter af døgnet hvor der er færrest andre der er oppe og i gang.

Der er dog tale om flere hundrede kroner månedligt du kan spare, hvis du har en variabel aftale med din el leverandør og kun betaler for den aktuelle pris, fastsat af den Nordiske Elbørs. 

 

Hvornår er strømmen billigst i Aalborg? 

Der er den store fordel, at det som oftest vil være sådan, at prisen vest for Storebælt er billigere end i resten af landet og dermed også Aalborg.

Derudover vil der være varierende elpriser i løbet af døgnet og tager du et kig på de sidste dages live elpriser time for time Aalborg, så vil du kunne se, at der er særlige tidspunkter, hvor prisen for strøm er ekstra høj og tidspunkter på døgnet, hvor den kun koster meget lidt.

Det er særligt i tidsrummet fra klokken 17 til 20, at du skal betale lidt ekstra fra strømmen, da det er her at der er mest gang i langt de fleste danske hjem, mens der om natten og tidligt om morgenen, ses en meget lavere pris for elpriser time for time Aalborg og dette kan du i høj grad udnytte til din fordel hvis du vil være fleksibel. Det er dog altid god idé at kigge løbende på elpriser time for time Aalborg, for at have en god idé om, hvornår strømmen er billigst.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Aalborg, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?