Elpriser time for time Aarhus: Se timeprisen på el i Århus lige her

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Aarhus 2023

Når du er i dit hjem i Aarhus, bruger du strøm – sådan er det. De fleste af os bruger mest strøm omkring vores måltider, det vil sige om morgenen og om aftenen. Og så har vi enkelte genstande, som har et højt strømforbrug. Det gælder for eksempel støvsugere, varmepumper eller tørretumblere.

Og det er dyrt at holde strømmen i gang. Men heldigvis kan du ret enkelt placere dit forbrug på tidspunkter, hvor strømmen er billig. Dette gør du ved at følge de aktuelle elpriser time for time Aarhus.

el aarhus & elpriser time for time aarhus
Elselskaber Aarhus

Indholdsfortegnelse

Elpriser bliver bestemt på forhånd – time for time

Elselskaberne er venlige nok til at melde deres elpriser time for time Aarhus ud for det kommende døgn. Elpriserne er opdelt efter, om du bruger strøm vest eller øst for Storebælt, så når du er på jagt efter elpriser time for time Aarhus, så er du godt stillet.

Elprisen bliver bestemt af flere faktorer – bl.a. årstiden, om det blæser og tidspunkt på døgnet. I Danmark har vi masser af vind og vindmøller, og derfor kan du få billig energi, når det blæser. Desuden bliver din energi billigere, hvis du bruger strøm, når andre ikke gør det.

Det er for eksempel dyrest senest på eftermiddagen og først på aftenen i forhold til om natten, når de fleste danskere sover. Ved at følge med i dine elpriser time for time Aarhus for det kommende år, kan du simpelthen planlægge, hvornår du vil bruge strøm. Og der er masser af tricks til både at spare strøm.

Den billigste strøm er den, du ikke bruger – men du kan også få strømmen billigt ved at bruge den på de rigtige tidspunkter.

 

Gør din elregning mindre ved at bruge strømmen rigtigt

Når du kender elpriserne for det kommende døgn, kan du vælge at vaske og tørre tøj på dage, hvor strømmen er billig. Og du kan også udskyde støvsugningen en enkelt dag, så du støvsuger på en dag med billig strøm.

Hvis du køber et timerur – eller du har hvidevarer med indbygget timer – kan du også vaske og tørre tøj om natten og spare nogle penge på den måde.

 

Og så er der selvfølgelig de klassiske metoder til generelt at spare strøm:

  • Sluk lyset, når du ikke bruger det.
  • Sluk for kontakten til for eksempel fjernsyn og stereoanlæg, som også bruger strøm, når det står slukket.
  • Skru ned for temperaturen, hvis du har el radiatorer, og tag en sweater på i stedet.

Der er mange muligheder. Så begynd allerede i dag at spare penge i dit husholdningsbudget ved at følge med i dine elpriser time for time Aarhus. Det giver bedre råd til de ting, du drømmer om.

Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Aarhus, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?