Elpriser time for time Amager: Se timeprisen på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Amager 2023

Når det kommer til prisen på el, er der flere faktorer, der spiller ind. Derfor varierer elprisen heller ikke kun fra år til år.

Den varierer faktisk fra time til time, ligesom den også varierer efter, hvorhenne du bruger strøm. Sagt med andre ord, er der altså forskel på, om du bruger strømmen kl. 3 om natten eller kl. 18 om aftenen. Ligesom der er også forskel på, om du bor i København eller Lemvig.

Hvis du derfor bor på Amager, bør du holde godt øje med de nuværende elpriser time for time Amager. Elpriserne er styret af udbud og efterspørgsel, og derfor er der en del penge at spare, hvis du bruger strømmen på de rette tidspunkter.

elpriser time for time amager

Indholdsfortegnelse

Sådan kan du holde øje med elpriser time for time Amager

Heldigvis er der ret let at holde øje med elpriser time for time Amager. Der findes nemlig både hjemmesider og apps, hvor du kan følge med i prisens udvikling hen over dagen. På den måde kan du bedre planlægge, hvornår du skal bruge strøm.

For at få de mest præcise priser, bør du følge din egen eludbyders prisudvikling. Når du gerne vil følge elpriserne time for time Amager, skal du holde øje med elpriserne øst for broen. Så får du mere præcise priser. 

Du kan altid se priserne live på vores hjemmeside. 

 

Planlæg den næste dag med elpriser time for time Amager

Når du tjekker elpriserne, kan du typisk se priserne for den nuværende dag. Men måske vil du gerne vide, om du skal sætte en tøjvask over i dag, eller om det er bedre at vente til i morgen. I så fald er det en god idé at vente til kl. 13 eller 15. Det er typisk her, at eludbyderne offentliggør morgendagens elpriser.

På den måde kan du sammenligne priserne for de to dage, og så vælge den dag, der er billigst. Hvis du kontinuerligt holder øje med elpriserne på denne måde, er der en del penge at spare på længere sigt.

 

Find en app med dine elpriser time for time Amager

Den nemmeste måde at holde øje med elpriserne på, er gennem en app. Derfor har de fleste eludbydere også udarbejdet en app, hvor du kan holde øje med den timevise udvikling af elprisen. Du kan finde appen der, hvor du normalt henter dine apps.

Hvis din eludbyder ikke har sin egen app, findes der også apps, der viser den generelle prisudvikling. Det vil også give dig en idé om, hvornår strømmen er henholdsvis billigst og dyrest, så du bedre kan planlægge dit elforbrug.  

 

Det mest klimavenlige valg

De fleste af disse apps kan ikke kun vise dig, hvornår elpriserne er lavest. Flere af dem har også en funktion, der gør det muligt at se, hvornår strømmen er mest klimavenlig. Hvis du prioriterer at anvende grøn strøm, er denne funktion en stor hjælp.

Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Aarhus, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?