Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Ballerup: Se timeprisen på strøm her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time graf*

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Elpriser time for time Ballerup 2023

Har de høje elpriser været hårde ved dig? Elpriserne variere meget og ikke kun fra måned til måned, men faktisk også fra time til time. Derfor kan der være en del penge at hente ved f.eks. at vaske tøj på det rigtige tidspunkt i døgnet.

Priserne kan også variere fra by til by. For at slippe for en tårnhøj elregning, er det smart at holde øje med udviklingen af elpriser time for time i Ballerup

elpriser time for time ballerup

Indholdsfortegnelse

Hold øje med elpriser time for time i Ballerup 

Bor du i Ballerup? Så kan du hos os indhente 3 tilbud fra elselskaber, så du kan være sikker på, at du får den billigste strøm. Du kan også altid følge med live i elpriser time for time, hvor vi løbende opdaterer elpriserne, så du kan se, hvornår på dagen, du kan få billigst strøm i Ballerup. 

 

Hvorfor variere priserne fra time til time?

Helt generelt variere priserne efter udbud og efterspørgsel. Hvis du forestiller dig, at elselskaberne har en vis mængde strøm, så vil prisen ændrer sig ud fra hvor mange mennesker, der gerne vil have fat på strømmen. Det betyder, at når efterspørgslen er høj, vil elpriserne stige, og når efterspørgslen er lav, vil priserne falde.

En anden ting, der dog også påvirker priserne er vejret.

På en dag hvor solen skinner meget, eller der er meget blæst, vil vindmøllerne eller solcellerne kunne producere meget strøm – det får udbuddet til at stige og priserne til at falde. Hvis solen ikke skinner, og det ikke blæser, skal man til at producere strøm ud fra f.eks. naturgas, og det vil få priserne til at stige. 

Derfor varierer priserne både fra dag til dag og fra time til time. Du kan altså ikke være sikker på, at priserne i dag er de samme som priserne fra i går. 

 

Hvornår er strømmen billigst i Ballerup?

Generelt vil strømmen være billigst, når færrest mennesker bruger strøm. Det vil oftest være midt om natten, når folk sover og alle lys er slukket. Priserne er oftest højest omkring kl 17-20. Det er her, folk kommer hjem, tænder lys, fjernsyn osv. 

 

Hvordan sparer du så penge på strøm?

Den mest effektive måde, hvorpå du kan spare penge på strøm, er selvfølgelig at undgå at bruge strøm. Der er dog nogle ting, man ikke kan komme udenom. Madlavning, opladning af f.eks. telefon og tøjvask. Du kan selvfølgelig gøre dit bedste for at begrænse brugen af strøm.

Derudover handler det om at udnytte elpriserne time for time. Ved at holde øje med priserne, kan du se, hvornår priserne er lavest. Den information kan du bruge til at planlægge, hvornår du f.eks. vasker tøj eller laver mad.

Nogle ting kan man selvfølgelig ikke rykke på – det kan være f.eks. en fodboldkamp i tv. Her kan man i stedet være lidt kreativ. Har du f.eks. en computer eller iPad, du kan se fodbold på, så kan du oplade den, når priserne er lave, så du ikke bruger tv’et, når strømmen er allerdyrest. 

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?