Elpriser time for time Esbjerg: Se timeprisen på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Esbjerg 2023

Det begynder så småt at blive koldere, og dagene bliver kortere. Dette betyder et forhøjet elforbrug, som i disse tider kan koste dyrt, hvis ikke du er opmærksom på elpriser time for time Esbjerg. Det er fristende at holde lyset slukket og prøve at minimere sit elforbrug på denne måde, men det er desværre ikke holdbart i længden.

For selvfølgelig skal du bruge strøm i løbet af dagen. Der er dog andre måder at spare på strømmen, som ikke omhandler at sidde i mørke. Vi har samlet nogle råd, som du kan følge for at prøve at spare på strømmen i Esbjerg.

elpriser time for time esbjerg

Indholdsfortegnelse

Gode råd til at udnytte elpriser time for time Esbjerg

Selvom du har slukket for dit TV, kan det sagtens stadig bruge strøm. Det gør det, fordi det står på standby-funktion. Det er højest sandsynligt ikke blot dit tv, der står og bruger strøm i løbet af dagen.

Tjek derfor dine el apparater såsom højtalere, spillemaskiner og andet, som har en standby-funktion, for at se, om det bruger unødvendig strøm. Det kan selvfølgelig være besværgeligt at skulle slukke alle apparaterne individuelt. Du kan med fordel investere i en elspareskinne, som gør arbejdet for dig. Derudover er det en meget god idé, at holde øje med elpriser time for time Esbjerg, for at se, hvornår det er billigst.

 

Sæt opvaskemaskinen til inden du går i seng

Selvom det kan virke ligegyldigt, så er det faktisk vigtigt, på hvilket tidspunkt du bruger el i Esbjerg. For der kan nemlig være en stor forskel på prisen af elektricitet, alt afhængigt af hvilket tid på døgnet, der er tale om.

Elprisen er baseret på udbud og efterspørgsel, dvs. at når der er flest mennesker, der bruger el – typisk i de sene dagtimer – så er det der, at prisen er højest. Til gengæld vil elprisen typisk være lavere om natten, da der er mindre efterspørgsel.

Det kan derfor være en god ide at starte opvaskemaskinen, inden du går i seng, så den kan køre så sent som muligt, og derved sparer du penge på el. Hvis du vil have en præcis oversigt over elpriser i Esbjerg, kan du se de præcise tal for elpriser time for time Esbjerg.

 

Tjek temperaturen på dit køleskab

Dit køleskab er faktisk et af de el apparater, som bruger allermest strøm. Det er selvfølgelig ikke en mulighed at slukke for dit køleskab, da det konstant skal være tændt. Men du kan tjekke, at det er indstillet korrekt, og derfor ikke bruger mere strøm, end det behøver.

Dit køleskab skal være indstillet på +5 grader og din fryser på -18 grader. Hvis det står lavere, bruger du faktisk unødvendigt strøm og kan måske spare lidt her. Det er altid god idé at kigge løbende på elpriser time for time Esbjerg, for at have en god idé om, hvornår strømmen er billigst.

 

Sørg for at udnytte energien i Esbjerg

Der er mange af vores el apparater, som vi ikke udnytter fuldt ud. De fleste danskere fylder eksempelvis ikke deres vaskemaskiner helt op, de fleste vaskemaskiner kan have op til 5-8 kg i sig, så det er bare at fylde i. Hvis du kun fylder din vaskemaskine halvt op, udnytter du ikke din el til fulde.

Det kan også være en god ide at bruge din ovn, inden den er forvarmet. I stedet for at vente til ovnen er på den indstillet temperatur, kan du sætte maden ind samtidig med, at du tænder for ovnen.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Esbjerg, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?