Elpriser time for time Herning: Se timeprisen på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Herning 2023

Hvis du lever som en typisk dansker, er el uden tvivl en stor del af din hverdag. I så fald anvender du el til alt fra at holde din mad frisk til at se tv og vaske tøj. Derfor kommer du heller ikke uden om at have el i dit private hjem. Men selvom el er en vigtig del i din hverdag, er det stadig rart at holde elregningen på et absolut minimum.

Det kan du heldigvis selv være med til at styre. Du bestemmer nemlig selv, hvor meget el du bruger. Derfor kan du også være strategisk med dit elforbrug. Elpriserne stiger og falder gennem hele dagen. Det kan du udnytte til din fordel. Læs mere i det følgende.

Billig el herning & elpriser time for time herning

Indholdsfortegnelse

Vejrets indflydelse på prisen

Når el skal prissættes, er der flere faktorer, der spiller ind.

 

Blandt andet:

  • Hvor du har bopæl
  • Tidspunktet på dagen
  • Vejrbetingelserne

I Danmark kommer el primært fra vindmøller. Når det blæser, vil prisen for strøm typisk være lavere, da der så bliver produceret meget el. Når det blæser knapt så meget, vil prisen for strøm i stedet stige, da der bliver produceret mindre el. Det er altså udbud og efterspørgsel, der regulerer prisen.

 

Sådan bliver dine elpriser time for time Herning prissat

Udbud og efterspørgsel regulerer også elpriser time for time Herning. På nogle tidspunkter er der et kollektivt stort forbrug af el i Danmark. Det er umiddelbart mellem kl. 17 og kl. 20. Som du formentlig kan tænke dig til, er de fleste danskere hjemme i dette tidsrum, og derfor er elforbruget også på sit højeste.

Til gengæld er elforbruget – som udgangspunkt – kollektivt lavest mellem kl. 00 og kl. 06. Her sover de fleste danskere, og derfor bruger de i sagens natur ikke så meget el. Endelig er der også forskel på priserne efter, hvor du er bosat.

Vest for Storebælt deler prisniveau med Tyskland på dage med minimal vind. Hvorimod øst for Storebælt deler prisniveau med Sverige. Sveriges produktionsomkostninger er lidt lavere, og derfor har bopæle øst for Storebælt ofte lavere elpriser.

Hvis du bor i Herning, er det derfor vigtigt med at du holder øje med dine elpriser time for time Herning.

 

Hold øje med dine elpriser time for time Herning

Hvis du gerne vil have en maksimal indflydelse på din elregning, bør du derfor holde et skarpt øje med dine elpriser time for time Herning. På den måde har du mulighed for at planlægge, hvornår du gerne vil betale for el.

Nogle ting kan du formentlig ikke planlægge dig ud af. For eksempel får du brug for lys indenfor, når der er mørkt udenfor. Men måske har du mulighed for at udskyde tøjvask, start af opvaskemaskine og så videre til et tidspunkt, hvor strømmen er billigere?

Det kræver naturligvis, at du har valgt den rette løsning hos din elforsyning. Sørg for, at du får en variabel pris. På den måde kan du holde øje med dine elpriser time for time i Herning og udnytte de billige timer til din fordel.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Herning, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?