Elpriser time for time Hørsholm: Se timepris på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Hørsholm 2023

Fra en tid hvor vi ikke har tænkt meget over elpriser, er der pludselig et nyt og markant større fokus.

Lige nu varierer elpriser time for time Hørsholm og resten af landet ikke bare fra dag til dag, men også fra time til time. Ved at kigge på elpriser time for time Hørsholm kan man se, at priserne varierer alt efter det løbende udbud og efterspørgsel, og derfor er der penge at spare, hvis man bruger strøm, når efterspørgslen er lavest og udbuddet er størst.

Af denne grund har vi lavet en oversigt over, hvordan du kan følge med i elpriserne, og hvordan du nemt og hurtigt kan spare de rigtige steder.

elpriser time for time horsholm

Indholdsfortegnelse

Se elpriser time for time Hørsholm

En nem måde, hvorpå du kan følge med i, hvor elpriserne ligger, er at undersøge, hvorvidt din eludbyder har en app til formålet. De fleste store eludbydere i Danmark har efterhånden deres helt egen app, hvor man kan følge elpriserne.

Den nemmeste måde at finde ud af, om din eludbyder har en app er ved at foretage en søgning i Google Play eller App Store. Evt. kan du også kontakte din udbyders kundeservice og spørge. Du kan også altid følge med i priserne time for time på vores hjemmeside. 

 

Variation i priser vest og øst for Storebælt

Hvis din eludbyder ikke har en app, kan du tjekke deres hjemmeside, hvor du højst sandsynligt finder, hvad du leder efter. Vær her opmærksom på, at du kan blive spurgt om, hvorvidt du bor øst eller vest for Storebælt. Her skal du svare, at du bor øst for Storebælt for at få de mest nøjagtige priser.

Der er som regel minimal forskel på øst og vest, og derfor er det kun nogle hjemmesider, hvor man skal svare på, hvor man er geografisk placeret.

 

Hvorfor varierer priserne så meget?

For at forklare hvorfor priserne varierer så meget, skal vi tilbage til udbud og efterspørgsel. Man vil opleve lavere priser på dage, hvor det blæser, og solen skinner.

Her får man en masse strøm fra vindmøller og solcelleanlæg, som bidrager til et større udbud. Hvis vi derimod har en vindstille og overskyet dag, så vil en majoritet af strømmen komme fra naturgas, som er dyrere, og derfor er priserne også højere på sådanne dage.

Samtidig spiller efterspørgsel en stor rolle, og derfor er priserne ofte højest mellem kl. 8-17, da det er her efterspørgslen er højest. Omvendt er prisen lavest mellem kl. 1-5 om natten, da det er her efterspørgslen er lavest på landsplan.

 

Hvor kan jeg nemmest spare?

Du skal se elpriser time for time Hørsholm, som en kompagnon til at spare penge nemt og hurtigt. Det handler om at lade nogle aktiviteter ske om natten fremfor i løbet af dagen, såfremt det kan vente.

Har man elbiler eller elcykler, kan man med fordel lade dem op om natten. Det samme gælder for brugen af vaskemaskiner og tørretumblere. I flere af disse tilfælde vil man finde, at man kan tidsindstille, hvornår de skal gå i gang, hvilket gør, at man slipper for at stå op kl. 2 om natten for at tænde for hele maskineriet. Derudover er det altid god idé at kigge løbende på elpriser time for time Hørsholm, for at have en god idé om, hvornår strømmen er billigst.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?