Elpriser time for time Holbæk: Se timeprisen på strøm live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Holbæk 2023

I alle danske hjem er en el en af de løbende udgifter. Ofte skal regningen betales hvert kvartal, og her vil langt de fleste danskere gerne have en så lav regning som muligt. Det kan du heldigvis selv være med til at styre. Først og fremmest kan du selv styre, hvor meget strøm du bruger.

Det er mange gode råd, men der er også andet, du kan gøre. Du kan også holde øje med elpriserne. De varierer nemlig fra time til time og efter geografi. Hvis du bor i Holbæk, kan du derfor spare en del penge ved at holde øje med dine elpriser time for time Holbæk. Læs mere i det følgende.

elpriser time for time holbaek

Indholdsfortegnelse

Hvorfor varierer elpriserne fra time til time?

Måske undrer du dig over, hvorfor elpriserne egentlig ikke er de samme hele døgnet rundt. Det skyldes, at prisen for el fastsættes efter udbud og efterspørgsel.

Når der er mange, der skal bruge el på samme tid, stiger prisen derfor. Omvendt falder prisen når der er færre, der skal bruge el. Derfor vil du opleve dine elpriser time for time Holbæk varierer.

Som udgangspunkt vil priserne for el være dyrest mellem kl. 17.00 og kl. 20.00. Det skyldes, at de fleste danskere kommer hjem fra arbejde i dette tidspunkt og skal i gang med madlavning, tøjvask, opvask også videre. Derfor er der stor efterspørgsel efter el, og prisen stiger som følge heraf.

Til gengæld sover de fleste danskere mellem kl. 00 og kl. 06. Det betyder også, at flere slukker for deres strømdrevne apparater som ovnen, komfuret, fjernsynet og så videre. Som følge heraf vil strømmen typisk være billigst i dette tidsrum.

 

Planlæg dit elforbrug

Hvis du gerne vil holde din elregning på et minimum, bør du planlægge dit elforbrug. Det kan du gøre ved at holde øje med din elpriser time for time Holbæk. På den måde kan du se, hvornår strømmen er billigst.

I sagens natur vil du ikke altid kunne bruge strømmen, når den er billigst. Hvis du for eksempel gerne vil have varm aftensmad, vil du være nødsaget til at tænde for ovnen eller komfuret mellem kl. 17 og kl. 20, hvor strømmen typisk er dyrest.

Men ofte kan du udskyde tøjvask, opvask og opladning af enheder til et senere tidspunkt. På den måde kan du udnytte de variable elpriser time for time Holbæk.

 

Strategisk elforbrug kræver det rette abonnement

Inden du går i gang med at planlægge dit elforbrug, bør du sikre dig, at du også har det rette abonnement. Hos de fleste elselskaber kan du vælge mellem en fast eller variabel pris. Hvis du har valgt en fast pris, giver det ikke mening at holde øje med dine elpriser time for time Holbæk. Her vil prisen være den samme døgnet rundt.

Derimod giver det god mening at være strategisk med dit elforbrug, hvis du har valgt en variabel pris. Her vil priserne variere døgnet rundt, og derfor kan du planlægge efter, hvornår strømmen er billigst. Husk derfor altid at have en god idé om elpriser time for time Holbæk, for at vide, hvornår prisen er billigst.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Vil du også gerne kunne lade din elbil, bruge din tørretumbler og se fjernsyn uden at skulle frygte for en stor elregning? Så skal du undersøge, hvor du får billig el samt den bedste og billigste elpris.

Hos Dinfagpartner hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?