Elpriser time for time Hundested: Se timeprisen på el lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Hundested 2023

Selvom de fleste mennesker er glade for el, er det de færreste, der er glade for deres elregning. Hvis du er, som folk er flest, vil du formentlig gerne nedsætte din elregning. Der er nemlig ingen grund til at betale for meget. Hvis du gerne vil holde dit elforbrug på et minimum, kan du selv gøre flere ting.

Blandt andet kan du slukke for apparater, du ikke bruger. Du kan også skifte til mere energivenlige maskiner, enheder og lyskilder. Men du kan faktisk også planlægge dit elforbrug. I hvert fald hvis du har en variabel pris. Prisen for el er nemlig ikke statisk. Tværtimod er den dynamisk og ændrer sig dagen igennem. Det kan du drage fordel af.

elpriser time for time hundested

Indholdsfortegnelse

Forskellige elpriser time for time Hundested

Hvis du er bosat i Hundested, er der god grund til at holde øje med de svingende elpriser time for time Hundested. Din bopæl har indflydelse på, hvilken pris du skal betale for el. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med priserne for netop dit boligområde.

Derudover kan priserne for strøm også stige og falde en del gennem dagen. Det skyldes, at priserne bliver reguleret efter udbud og efterspørgsel. Når der er mange mennesker, der anvender strømmen, vil prisen derfor stige.

Når der derimod er færre mennesker, der anvender strømmen, vil prisen i stedet falde. Derfor kan du spare en del penge, hvis du holder øje med de svingede elpriser time for time Hundested.

 

Overvej hvilke strømkrævende handlinger, der kan udskydes

Da udbud og efterspørgsel har indflydelse på den pris, som du betaler for el, er det en god idé at overveje hvornår du bruger strøm. Ofte er der flere strømkrævende handlinger, som du kan udskyde.

Som tommelfingerregel er strømmen dyrest mellem kl. 17 og kl. 20, fordi de fleste danskere er hjemme her. Derfor er det en god idé at undlade at vaske tøj eller starte opvaskemaskinen i det tidsrum. Til gengæld kan det være nødvendigt for dig at tænde lyset eller lave varm mad.

På den måde er det en god idé at overveje dit elforbrug. Måske findes der flere strømkrævende handlinger, som du kan udskyde til et tidspunkt, hvor strømmen er billigere?

 

Sørg for, at du får en variabel pris

Før at det giver mening at planlægge dit elforbrug efter de svingende elpriser time for time Hundested, skal du have en variabel pris. Det er oftest sådan, at elforsyninger tilbyder dig at vælge mellem en fast eller variabel pris.

Hvis du har en fast pris, er der ingen grund til at holde øje med de svingende elpriser time for time Hundested. I så fald betaler du nemlig den samme pris døgnet rundt.

Inden du går i gang med den store planlægning af dit elforbrug, bør du derfor tjekke, hvilken løsning du har valgt hos din elforsyning. Hvis prisen er fast, kan du få ændret den til en variabel pris i stedet.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Hundested, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?