Elpriser time for time Hvidovre: Se timeprisen på strøm live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Hvidovre 2023

Hvis du gerne vil spare på din elregning, er der en række ting, du selv kan gøre. Først og fremmest er det naturligvis en god idé at være bevidst om at slukke for de apparater, der bare står og bruger strøm uden formål. Det kan for eksempel være fjernsynet, der står på standby, eller det kan være tændt lys i et rum, som ingen opholder sig i.

Men derudover er det også en god idé at være bevidst om, hvornår du anvender strøm. El koster nemlig ikke altid det samme. Faktisk varierer timepriserne en del, ligesom din geografiske placering også har en indflydelse på prisen. Hvis du bor i Hvidovre, er det derfor en god idé at holde øje med dine elpriser time for time Hvidovre.

elpriser time for time hvidovre
Grøn elektricitet gør verden til et bedre sted

Indholdsfortegnelse

Udbud og efterspørgsel

Det er med elpriser, som det er med stort alle andre varer: Udbud og efterspørgsel er med til at fastsætte prisen. Derfor er det forskelligt, hvad el koster på forskellige tidspunkter af døgnet.

For eksempel er de fleste danskere hjemme mellem kl. 17 og kl. 20. Derfor er strøm typisk også dyrest i tidsrum, hvor mange har gang i strøm for at lave aftensmad, se fjernsyn eller vaske tøj med strømbrugende apparater.

Omvendt er strømmen oftest billigst mellem kl. 00 og kl. 06. Her sover de fleste danskere, og derfor er det kollektive strømforbrug på et minimum. Det kan du udnytte, hvis du har en variabel elaftale.

Hvis du gerne vil holde din strømregning på et minimum, er der derfor god grund til at holde øje med elpriserne i løbet af dagen. Det kan du gøre her.

Overvej, om du kan udskyde dit elforbrug

Da elprisen, som nævnt, er afhængig af efterspørgslen, er det en økonomisk god idé at planlægge dit elforbrug. Hvis du for eksempel gerne vil have varm aftensmad, kommer du nok til at bruge dit komfur eller din ovn mellem kl. 17 og kl. 20.

Men måske kan du så udskyde opvaskemaskine eller vaskemaskinen? Eller måske kan du vente med at oplade elektroniske enheder, før strømmen er billigst?

Når du holder øje med dine elpriser time for time Hvidovre, kan du bedre planlægge, hvornår det er økonomisk smartest at bruge el.

Derudover er der også mange husholdningsapparater, der har en ”Forsinket start”-funktion. Her kan du sætte maskinen til at starte X antal timer senere. På den måde kan du for eksempel vaske tøj om natten uden at skulle ud af sengen. Her er det dog vigtigt, at du er opmærksom på elpriser time for time Hvidovre.

Abonnement med variabel pris

Inden du kaster dig ud i at overvåge dine elpriser time for time Hvidovre, bør du sikre dig, at du har det rette abonnement. Elforsyningsvirksomheder tilbyder typisk både en fast og variabel pris. Hvis du gerne vil drage fordel af strømmen, når den er billigst, skal du sørge for at vælge en variabel pris.

Hvis du i stedet vælger en fast pris, vil prisen netop være fast døgnet rundt. I så fald giver det ikke mening at holde øje med dine elpriser time for time Hvidovre

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Hvidovre, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?