Elpriser time for time Jyllinge: Se timeprisen på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Jyllinge 2023

Bor du i Jyllinge eller en anden by øst for Storebælt – og vil du gerne have billig el? Så kan du gøre op til flere ting.

Klik direkte ind på elpriser time for time Jyllinge, hvor du får en opdatering af de aktuelle elpriser. Priserne bliver opdateret time for time, så du ved, hvornår det bedst kan svare sig at sætte gang i vaskemaskinen og de andre strømslugende el-apparater i husholdningen – og hvornår det er tid at sætte dem på pause.  

Det er et hurtigt tip til at spare en del penge på elregningen.

Vil du gøre endnu mere – og overvejer du at skifte elselskab? Så kan du bruge dinfagpartner.dk til at indhente 3 tilbud fra elselskaber i Jyllinge og omegn.

Vi har en række samarbejdspartnere i det sjællandske område, der er klar til at give dig gode tilbud på strøm – servicen er ganske gratis og uforpligtende. Du bestemmer frit, om du vil takke ja eller nej til de tilbud, du henter fra dinfagpartner.dk’s formidlingstjeneste.

elpriser time for time jyllinge
Elselskaber med grøn energi

Indholdsfortegnelse

Hvorfor bruge oversigten elpriser time for time Jyllinge?

Der kan være en gevinst ved at holde løbende øje med elpriser time for time i Jyllinge – prisen mellem øst og vest kan nemlig variere grundet forholdet mellem udbud og efterspørgsel. Grafen på elpriser time for time Jyllinge tager højde for både øst- og vestpriserne – du skal blot markere dit valg oppe i højre hjørne.

Den helt store gevinst ligger dog i at holde øje med elpriserne, hvis du har valgt en flexaftale på el (også kendt som variabel elpris) frem for den faste elpris.

Elselskaberne tilbyder som regel begge løsninger – og det er dit valg, hvad du foretrækker.

 

Faste vs. variable elpriser

Med den faste elpris ved du altid præcist, hvad du betaler for kWh, mens du med den variable pris netop skal holde øje med elpriserne time for time Jyllinge, da din flexaftale for el indebærer, at du betaler den aktuelle elpris i det øjeblik, du bruger strøm. Der kan derfor også være stor forskel på, hvad du betaler på forskellige tidspunkter af døgnet. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med elpriser time for time Jyllinge.

Eftersom de fleste bruger masser af strøm i hjemmet efter endt arbejdsdag, er strømmen også typisk dyrest i tidsrummet 17.00-20.00. Så tjek gerne oversigten over elpriser time for time Jyllinge, hvis du vil vide, om det kan betale sig at vente en time eller to med at køre den lange vask.

Du kan læse mere om emnet på Dinfagpartner.dk’s hovedside for elpriser.

 

Find dit billige elselskab i Jyllinge og omegn

Med tanke på de stigende elpriser giver det i den grad god mening at overveje et nyt elselskab.

Proceduren er ofte langt mere simpel, end hvad du umiddelbart tror. Den mest komplicerede del er at finde frem til de bedste elpriser – og her kan du passende bruge dinfagpartner.dk’s website til at gøre al forarbejdet ved at hente 3 gratis tilbud på strøm hos elselskaberne.

Du får professionel hjælp til at finde et lokalt elselskab, der matcher dine ønsker og behov.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Jyllinge, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?