Elpriser time for time København: Se timepris på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time København 2023

Du har måske muligheden for delvist, at være din egen herre over hvor meget det koster at tænde for stikkontakten.

Har du en variabel aftale med din el leverandør, så tag lige et nærmere kig på elpriser time for time København og se hvornår det kan betale sig at sætte gang i vaskemaskinen, starte støvsugeren og om det skal være levende lys eller elpæren der oplyser spisebordet.

Med det store overblik, kan du danne dig en forståelse for, hvordan at det er muligt at spare flere hundrede kroner hver måned, blot ved at tænde og slukke for kontakten på de helt rette tidspunkter i løbet af døgnet. Se flere fordele ved at holde øje med elpriser time for time her under. 

Billig el København & elpriser time for time københavn & elselskaber kobenhavn

Indholdsfortegnelse

Planlæg dig til en billigere elregning i København 

Det er ikke svært at planlægge sig til en billigere elregning ved blot at kigge lidt på de live tal der kommer på grafen over elpriser time for time København. Her kan du nemlig se, hvornår det er absolut billigst at forbruge strøm, alt afhængigt af udbud og efterspørgsel, ud fra de priser der er fastsat af den Nordiske Elbørs.

Hvis du vælger at flytte strømforbruget i løbet af døgnet, til de tider hvor der er ekstra mange penge at spare, så bliver der måske alligevel råd til lidt ekstra overskud på kontoen, når regnskabet skal gøres op i slutningen af måneden. 

 

Hvordan sparer du penge på elregningen i København? 

Det er ikke alle der har muligheden for at være deres egen herre over, hvor meget det koster at tænde for stikkontakten.

Det er i hvert tilfælde overraskende mange, der har en fast pris aftale med deres el leverandør og så er prisen præcis den samme om du forbruger strøm klokken 4 om morgenen eller om du gør det i ulvetimen klokken 18 om aftenen.

Derfor skal du undersøge hvad der gør sig gældende for dig ved, at kontakte din el leverandør og vælge den muligheden der er for en variabel aftale. Således kan du selv vælge at bruge strømmen, når elpriser time for time København er billigst.

 

Hvornår koster strømmen mindst i København? 

Hvis du tager et nærmere kig på elpriser time for time København, så vil du opdage, at der er et vis mønster i den måde af priserne udvikler sig på i løbet af dagen. Særligt i vintermånederne er strømmen dyrest, hvilket også betyder at din elregning stiger sidst på året.

Ganske enkelt, så er prisen på el en god kombination af udbud og efterspørgsel. Der produceres mere lettilgængelig og billig strøm når vinden blæser og det skal gerne ud til forbrugerne så ikke det går til spilde. Hvis der ikke er nogle der ønsket at bruge af strømmen på det givne tidspunkt, så er den ekstra billig.

Derimod, hvis der er mange om buddet, så koster den lidt ekstra. Prisen for strøm i København er dyrest om aftenen mellem klokken 17 og 20, hvor det særligt er om natten du kan spare allermest. Det er dog altid en god idé at kigge løbende på elpriser time for time København, for at have en god idé om, hvornår strømmen er billigst.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?