Elpriser time for time Køge: Se timepris på strøm live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Køge 2023

Bor du i Køge, og vil du gerne tjekke elpriserne time for time i din by? Det er i dag blevet meget populært altid at have en ide om, hvad elpriserne er, da de generelt er blevet højere. Det skyldes en række af forskellige faktorer, der alle sammen har påvirket elpriserne i negativ retning. 

Inflationen i verden er blevet høj, krigen i Ukraine og stigende energipriser er alle sammen med til at sende elpriserne i vejret. Derfor er det for nogen nødvendigt at spare på strømmen, når det er dyrt eller bruge strømmen, når den er billig. Derfor er folk begyndt at tjekke elpriser time for time Køge. 

elpriser time for time køge

Indholdsfortegnelse

Hold øje med elpriser time for time Køge 

Er du begyndt at holde øje med elpriser time for time, men vil du gerne se hvordan de er lige præcis, hvor du bor? Du kan her se elpriser time for time i Køge. Det giver dig mulighed for at tilpasse dit forbrug til, at det er billigt at bruge strøm.

Nogen kan se timerne på strøm i en app fra deres elleverandør. Det er dog ikke alle, der tilbyder det. Derfor kan du se det her, hvilket sikrer dig, at du ikke kommer til at starte opvaskeren, når strømmen er på sit dyreste. 

 

Hvorfor følge med i elpriser time for time Køge?

Der er mange gode grunde til, at du skal overveje at følge med i elpriserne time for time Køge. Den hyppigste årsag til, at folk holder øje med elpriser time for time Køge er, at de gerne vil spare penge på elregningen. Derfor holder de øje med priserne for at sætte vaskemaskinen og opvaskeren i gang, når strømmen er billig.

Nogle tager det et skridt længere og slukker for tv eller andet elektronisk, hvis strøm er meget dyrt. Det er en forholdsvis nem måde at spare penge på. 

 

Inflationen og energipriser rammer de fleste

Inflationen og stigende energipriser rammer alle meget hårdt. Derved bliver beboere i Køge også berørt af de hårde tider.

Derfor kan du her på siden se elpriserne time for time i Køge. Det er en nem og hurtig måde for dig at få en ide om, hvordan priserne ser ud, og hvornår du måske kan tillade dig at bruge mere strøm end andre tidspunkter. 

 

Hvornår er priserne lavest?

Det er en smule forskelligt, hvornår elpriserne i Køge og Danmark helt generelt er billigst. Det er dog en god tommelfingerregel, at det er billigst om natten. Du kan derfor ofte regne med, at strømmen er billig fra 00.00-06.00, hvor folk sover derhjemme.

Derudover er Danmark også et land, der de seneste år har fokuseret meget på grøn energi. Det betyder, at der er meget solenergi og vindenergi.

Strømmen vil derfor også være billig, hvis det blæser meget, eller solen skinner meget. Derfor er de billigste priser om sommeren oftere om dagen, hvor det er omvendt om vinteren. Det skyldes primært solen. 

Alt i alt kan det altså godt betale sig at holde øje med elpriser time for time Køge, for at være sikker på, at man får de bedste priser.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Køge, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?