Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Køge: Se timepris på strøm live her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time graf*

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Elpriser time for time Køge 2023

Bor du i Køge, og vil du gerne tjekke elpriserne time for time i din by? Det er i dag blevet meget populært altid at have en ide om, hvad elpriserne er, da de generelt er blevet højere. Det skyldes en række af forskellige faktorer, der alle sammen har påvirket elpriserne i negativ retning. 

Inflationen i verden er blevet høj, krigen i Ukraine og stigende energipriser er alle sammen med til at sende elpriserne i vejret. Derfor er det for nogen nødvendigt at spare på strømmen, når det er dyrt eller bruge strømmen, når den er billig. Derfor er folk begyndt at tjekke elpriserne time for time. 

elpriser time for time køge

Indholdsfortegnelse

Hold øje med elpriser time for time i Køge 

Er du begyndt at holde øje med elpriser time for time, men vil du gerne se hvordan de er lige præcis, hvor du bor? Du kan her se elpriser time for time i Køge. Det giver dig mulighed for at tilpasse dit forbrug til, at det er billigt at bruge strøm.

Nogen kan se timerne på strøm i en app fra deres elleverandør. Det er dog ikke alle, der tilbyder det. Derfor kan du se det her, hvilket sikrer dig, at du ikke kommer til at starte opvaskeren, når strømmen er på sit dyreste. 

 

Hvorfor følge med i elpriser time for time?

Der er mange gode grunde til, at du skal overveje at følge med i elpriserne time for time. Den hyppigste årsag til, at folk holder øje med elpriserne er, at de gerne vil spare penge på elregningen. Derfor holder de øje med priserne for at sætte vaskemaskinen og opvaskeren i gang, når strømmen er billig.

Nogle tager det et skridt længere og slukker for tv eller andet elektronisk, hvis strøm er meget dyrt. Det er en forholdsvis nem måde at spare penge på. 

 

Inflationen og energipriser rammer de fleste

Inflationen og stigende energipriser rammer alle meget hårdt. Derved bliver beboere i Køge også berørt af de hårde tider.

Derfor kan du her på siden se elpriserne time for time i Køge. Det er en nem og hurtig måde for dig at få en ide om, hvordan priserne ser ud, og hvornår du måske kan tillade dig at bruge mere strøm end andre tidspunkter. 

 

Hvornår er priserne lavest?

Det er en smule forskelligt, hvornår elpriserne i Køge og Danmark helt generelt er billigst. Det er dog en god tommelfingerregel, at det er billigst om natten. Du kan derfor ofte regne med, at strømmen er billig fra 00.00-06.00, hvor folk sover derhjemme.

Derudover er Danmark også et land, der de seneste år har fokuseret meget på grøn energi. Det betyder, at der er meget solenergi og vindenergi.

Strømmen vil derfor også være billig, hvis det blæser meget, eller solen skinner meget. Derfor er de billigste priser om sommeren oftere om dagen, hvor det er omvendt om vinteren. Det skyldes primært solen. 

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?