Elpriser time for time Korsør: Se timeprisen på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Korsør 2023

Bor du i Korsør, og vil du have overblik over elpriserne time for time?

Elpriserne ændrer sig konstant, og har du en variabel elaftale, kan du spare penge på elregningen, hvis du udnytter, når strømmen er billigst. Det kræver dog, at du kan følge med i udviklingen af elpriser time for time Korsør, og det er let på vores hjemmeside hvor der er en overskuelig oversigt over timeudviklingen.

elpriser time for time korsør

Indholdsfortegnelse

Brug oversigter over elpriser time for time Korsør

Du kan let følge med i, hvad elprisen er time for time, hvis du vil holde øje med stigninger og fald gennem dagen. Det giver dig overblik over, hvornår strømmen er billigst – og har du en elaftale med variabel pris, kan du også bruge det til at spare penge på elregningen.

Priserne på el er angivet inklusiv moms, men der er dog ikke regnet transport og afgifter ud, da det svinger fra elaftale til elaftale. Du kan finde priserne på transport og afgifter under din elaftale med dit elselskab, hvis du vil have en mere præcis pris.

 

Kan jeg spare penge med timepriser på el?

Ja, det kan være muligt at spare penge på el, hvis du følger med i timepriserne og tilpasser dit forbrug. Det kræver dog, at du har indgået en elaftale, hvor du betaler for prisen time for time med dit elselskab.

Derudover skal du også selv lægge en indsats, fordi du skal ændre dit forbrug, så det passer med prisernes stigninger og fald gennem dagen. Vi har lavet en lille guide til, hvornår du bør bruge el længere nede, hvis du vil spare penge med en aftale på elpriser time for time i Korsør.

 

Tilbyder mit selskab elpriser time for time Korsør?

Langt størstedelen af de danske elselskaber tilbyder en elaftale med timeafregning på forbruget. Du skal dog være opmærksom på, hvordan du bliver afregnet.

At elprisen står som variabel betyder ikke nødvendigvis, at prisen slavisk følger prisen på elmarkedet. I stedet sætter nogle elselskaber en pris, der er fastsat et kvartal ud i fremtiden ad gangen.

Det følger derfor ikke elpriser time for time Korsør, så vil du have den løsning, skal du se dig for, inden du indgår en elaftale med et elselskab. Husk at bruge tid på at læse de forskellige aftaler, inden du vælger.

 

Sådan sparer du penge på elregningen

Har du en variabel pris på el, kan du spare penge ved at tilpasse dit forbrug til priserne time for time, mens timepriserne ikke har betydning, hvis du har en fast aftale.

Ofte er der mest gang i det samlede forbrug om eftermiddagen indtil først på aftenen, hvor folk kommer hjem fra arbejde og laver mad. Derfor kan du udnytte de mere stille timer om formiddagen og natten, hvor priserne ofte er lavest, hvis du vil spare på elregningen.

Sæt gerne maskiner som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i gang om natten, hvor priserne på el er gode. Du kan også med fordel oplade batterier til elcykel eller lade elbilen op om natten, hvor det er billigst.

Det er altså altid god idé løbende at kigge på elpriser time for time Korsør, for at have en god idé om, hvornår strømmen er billigst.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?