Elpriser time for time Nakskov: Se timeprisen på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Nakskov 2023

Har du en variabel elaftale, kan du gøre meget for at minimere dine månedlige udgifter til strøm. Prisen for el er nemlig ikke den samme døgnet rundt. Tværtimod stiger og falder den betydeligt, alt efter hvilket tidspunkt du bruger strøm. Derfor kan du med stor fordel følge elpriser time for time Nakskov og planlægge dit elforbrug efter de billigste priser.

Det er ikke kun tidspunktet på døgnet, der har indflydelse på, hvad du skal betale. Det har også betydning, om du bor øst eller vest for Storebælt. Har du bolig i Nakskov, er det en god idé at holde øje med elpriserne. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du følger elpriser time for time Nakskov.

elpriser time for time nakskov

Indholdsfortegnelse

Hvorfor svinger elpriser time for time Nakskov?

De rene elpriser time for time Nakskov bliver påvirket af udbud og efterspørgsel, hvilket betyder, at prisen er lavest, når efterspørgslen er lavest. Derfor kan du med stor fordel tjekke elpriserne time for time Nakskov, så du får mest muligt ud af din strøm.

Vil du planlægge dit elforbrug efter, hvornår prisen er billigst, bør du bestræbe dig på at bruge mest strøm om natten. Som hovedregel er elpriserne nemlig lavest mellem kl. 00 og 06, da størstedelen af den danske befolkning sover i dette tidsrum, hvilket sænker efterspørgslen betydeligt.

Når solen skinner, eller det blæser meget, er elpriserne også billigere. Det betyder, at strømmen typisk er billigere om dagen i sommermånederne end om natten i løbet af vinteren. Til gengæld vil du opleve de højeste elpriser fra sen eftermiddag til midt på aftenen, nemlig mellem kl. 17 og 20.

Årsagen til det er, at mange har fri fra arbejde og går i gang med aftensmaden, tøjvask og opladning af telefoner – altså gøremål, der kræver strøm. Her er efterspørgslen derfor højest, hvilket får elpriserne til at stige.

 

Hvordan følger du elpriser time for time Nakskov?

Ønsker du at holde øje med elpriserne time for time Nakskov, er der flere måder at gøre det på. Du kan enten bruge din eludbyders hjemmeside eller app. Her bliver elpriserne illustreret med et søjlediagram, der gør det let for dig at finde de tidspunkter, hvor strømmen er billigst og dyrest.

Du vil også typisk kunne se en gennemsnitspris.

Den nemmeste måde at holde øje med elpriserne på er via din eludbyders app. Du har højst sandsynligt altid din telefon lige ved hånden, hvilket gør det super let for dig at tjekke, hvornår det giver mest mening for dig at sætte en vask over eller gå i gang med madlavningen.

 

Hvornår behøver du ikke tjekke elpriser?

Har du en fastprisaftale på el, giver det ikke mening for dig at tjekke elpriserne time for time Nakskov. Her betaler du nemlig den samme pris for din strøm, uanset hvilket tidspunkt du bruger den. Denne pris gælder oftest i et kvartal ad gangen.

Bestræber du dig på at bruge strømmen, når timeprisen er lavest, kan der være gode penge at spare ved at skifte elaftale fra en fast elpris til en variabel elpris. Det er derfor værd at overveje, hvis du gerne vil reducere dine strømudgifter

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Nakskov, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?