Elpriser time for time Odense: Se timeprisen på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Odense 2023

Ved du hvornår at strømmen koster allermindst at bruge i Odense? Tag hellere et nærmere kig på elpriser time for time Odense og se hvornår det er muligt at spare mest og få lidt ekstra på kontoen når regnskabet skal gøres op.

Der er nemlig ingen grund til at skulle betale mere end højest nødvendigt og er du fleksibel, så er der en hel del ekstra penge at spare. Ved at skabe dig det store overblik over elpriser time for time Odense, så kan du vurdere hvornår det giver mest mening at skulle tænde for vaskemaskinen eller starte den gode serie på Netflix.

Vær din egen herre, i hvert tilfælde delvist, ved at studere elpriser time for time Odense og læs mere her omkring hvordan du sparer absolut mest på din elregning. 

elpriser time for time odense

Indholdsfortegnelse

Hvorfor varier prisen for el i Odense? 

Der er stor forskel på hvad det koster at tænde for stikkontakten i Odense. Mest af alt er priserne for strøm en afspejling af forbrug og efterspørgsel og den faktuelle pris, som du kan se ved at tjekke live elpriser time for time Odense, fastsættes af den Nordiske Elbørs.

Her tages et nærmere kig på, hvor meget energi der kan produceres der er grøn og billig. Eksempelvis vil du opdage, at prisen for strøm i Odense er betydeligt billigere når der er rigeligt med vind i sejlene i forhold til, når der er helt vindstille.

Samtidig vil der være tider på døgnet, hvor det altid koster lidt mere at forbruge strøm i hjemmet. For jo flere der ønsker at gøre brug af den strøm der er tilgængelig i landet, jo højere bliver prisen og derfor er det varierende hvad det koster at forbruge strøm i løbet af dagen og dagen der på. 

 

Kan du spare på elregningen i Odense?

Der er flere faktorer der spiller ind når det handler om, hvorvidt det er muligt at spare lidt ekstra på elregningen i Odense. Først og fremmest skal du tage fat i din el leverandør og undersøge hvilken aftale og abonnement du har for leveringen af strøm.

Hvis du har en fast pris aftale, så er det lige meget hvor meget du kigger på elpriserne time for time Odense, dit forbrug vil altid koste det samme.

Hvis ud der imod har en variabel aftale med din el leverandør, så er det her, at du kan begynde at være din egen herre, i hvert tilfælde delvis, i forhold til at bestemme hvad tid du skal tænde for stikkontakterne i hjemmet.

Derudover skal du selvfølgelig også være fleksibel, for det nytter ikke noget med de store kulinariske udfoldelser i køkkenet, eller ved brug af køkkenets hvidevarer, hvis du bestemmer dig for, at det skal være lige præcis der hvor alle andre har de helt samme planer.

Priserne for el vil nemlig ses at koste mest i tidsrummet mellem klokken 17 og klokken 20 på normal vis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Odense, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?