Elpriser time for time Sæby: Se timepris på strøm live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Sæby 2023

Det er ikke kun dagligdagsvarer og andet forbrug der er steget i pris, men det er brændstof, elektricitet og varme i radiatorerne. Derfor kan det være en god idé at kigge sig omkring, for at finde frem til de steder hvor der er mulighed for at spare lidt ekstra, så der er råd til alt det der plejer at være råd til.

Lige præcis når det kommer til elpriserne, kan det være lidt præcis der hvor du har brug for at kigge hen, hvis du gerne vil spare lidt ekstra penge i pengepungen. Se med her hvis du gerne vil tage et ekstra kig på elpriser time for time Sæby og se hvor du har muligheden for at nedbringe prisen på dit forbrug. 

elpriser time for time sæby
Vindmøller på en mark

Indholdsfortegnelse

Ikke alle har variable priser 

Først og fremmest er det ikke alle el leverandører der tilbyder en mulighed for variable priser. Der udover er det langt fra alle forbrugere, der gør brug af lige præcis denne løsning, til muligheden for at kunne spare lidt ekstra.

Faktisk høres det gang på gang, at kunder og forbrugere bliver overraskede når de finder ud af, at elpriser time for time Sæby varierer, slet ikke har nogen betydning for dem i den sidste ende. Hvis du gerne vil have muligheden for at sætte de egen præg på dit el forbrug, så er det en god idé med variable priser.

Undersøg om det er en mulighed hos dit nuværende el selskab, eller overvej om du ikke skal skifte til nogle der kan klare denne for dig i stedet. 

 

Hvorfor varierer elpriser time for time Sæby? 

Det er forskelligt hvor mange penge der er at spare på priserne når det kommer til el. Først og fremmest er der som oftest forskel på, om du bor på øst siden eller på vest siden af Storebælt og så er det i den grad også afhængigt af vejret og årstiden.

For priserne på el hænger nemlig sammen med forbrug og efterspørgsel samt den evne som Danmark har til at kunne producere billig el her i landet. Eksempelvis er vind energi billigt, men når så det ikke blæser, så skal energien findes et andet sted.

I stedet kan solceller producere en masse strøm, men også kun hvis solen skinner. Dette betyder, at det el der er i stikkontakterne varierer i prisen, afhængigt af hvor det må komme fra og om hvor mange der ønsker at bruge det på samme tid. 

 

Hvad kan du spare? 

Det er svært at svare på, hvor mange penge der er at spare på el priserne med en variabel aftale hos din el udbyder. Dog kan du ved hjælp af live priser, se elpriser time for time Sæby, for at finde frem til præcis de tidspunkter i løbet af døgnet, hvor der er allerflest penge at spare.

Det kan være mange hundrede kroner om måneden der er tale om, hvis du er fleksibel og er villig til at bruge strømmen når de andre ikke gør det, eller kun når det blæser eller solen skinner. 

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Sæby, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Sæby. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?