Elpriser time for time Skive: Se timeprisen på strøm live her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Skive 2023

I dag har langt de fleste danskere el i deres hjem. Det er strømmen, der sørger for, at du kan få lyst dit hjem op, når der er mørkt udenfor. Det er også strømmen, som oftest sørger for, at du kan lave mad, opbevare dine fødevarer i køleskabet eller se tv. Kort fortalt bruger du strøm til rigtig mange formål.

Men selvom el er en så essentiel del af din hverdag, er det sjældent morsomt at betale din elregning. Derfor er det også rart at vide, hvordan du kan minimere den. Elpriser varierer igennem hele dagen. Hvis du derfor gerne vil have en minimal elregning, bør du planlægge dit elforbrug. Derfor bør du læse mere om de varierende elpriser.

elpriser time for time skive

Indholdsfortegnelse

Elprisens størrelse

Når el skal prissættes, er der flere faktorer, der spiller ind.

 

Blandt andet:

  • Vejret
  • Din geografiske placering
  • Tidspunktet på dagen

Vejret har du ikke nogen indflydelse på. Men hvis der blæser meget, vil strømmen typisk være billigere, fordi vindmøllerne i så fald producerer mere strøm.

Din geografiske placering kan du potentielt ændre, men de fleste synes nok, at det er en relativ voldsom ændring for blot at nedsætte sit elforbrug. Elpriserne varierer nemlig efter, hvor du bor henne.

Er du bosat vest for Storebælt, kan strømmen blive prissat efter det tyske prisniveau. Det kan ske på de dage, hvor der ikke er meget vind i Danmark.

Bor du derimod øst for Storebælt, kan strømmen i stedet blive prissat efter det svenske prisniveau. Deres produktionsomkostninger er en smule lavere, og derfor er el nogle gange billigere øst for Storebælt.

Derudover har tidspunktet på dagen også indflydelse på elprisens størrelse. Hvis du er bosat i for eksempel Skive, er det vigtigt, at du holder øje med dine elpriser time for time Skive.

 

Elpriserne ændrer sig fra time til time

I løbet af dagen vil elprisen stige og falde. Her bliver prisen reguleret efter udbud og efterspørgsel. Der er nogle tidspunkter, hvor de fleste danskere bruger strøm. Og så er der nogle tidspunkter, hvor de færreste danskere bruger strøm. Derfor bør du holde øje med dine elpriser time for time Skive, når du gerne vil minimere din elregning.

Hvis du gerne vil have nogle tommelfingerregler at gå ud fra, kan du regne med, at strømmen er dyrest mellem kl. 17 og kl. 20. Det er dette tidspunkt, hvor de fleste danskere er hjemme igen efter en arbejdsdag. Her begynder de fleste at lave mad, se tv eller måske endda vaske tøj. Derfor er der et stort forbrug af el, og prisen stiger.

Til gengæld sover de fleste mennesker i Danmark mellem kl. 00 og kl. 06. Derfor er der et kollektivt minimalt forbrug af strøm i dette tidsrum. Som følge heraf falder prisen på el.

 

Drag fordel af dine elpriser time for time Skive med det rette abonnement

Hvis du gerne vil drage fordel af dine elpriser time for time Skive, skal du have det rette abonnement. Det er vigtigt, at du har en aftale om en variabel pris hos dit elforsyningsselskab. Ellers betaler du en fast pris, der ikke varierer fra time til time.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Skive, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Skive. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?