Elpriser time for time Slagelse: Se timepris på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Slagelse 2023

Er du træt af at betale for meget for den strøm, du bruger i den almindelige husholdning? Kan du svare ja, og leder du efter en leverandør, der kan levere billig strøm i og omkring Slagelse? Så er der flere muligheder for at få en billig aftale på strøm, hvor du i stedet betaler det, strømmen faktisk koster på det tidspunkt, du bruger den.

Hos Dinfagpartner har vi gjort det nemt for dig at skifte over til variabel el. Du kan blive klogere på priser og variabel el her: elpriser time for time.

elpriser time for time slagelse

Indholdsfortegnelse

Find din variable elaftale i Slagelse

Der er mange udbydere, der tilbyder elpriser time for time Slagelse. Aftalerne kan hedde noget forskelligt. Så du skal kigge dig lidt for. Det kan både hedde ”variabel el”, ”flex-aftale”, ”Flex-afregning” eller ”elpris time for time”.

Du skal også være opmærksom på, at du skal have en elmåler med fjernaflæsning for at kunne få elpriser time for time Slagelse. Ellers kan din kommende udbyder af el ikke følge med i, hvornår du rent faktisk tænder opvaskemaskinen eller ovnen.

 

Vi har gjort det nemt at skifte udbyder

Når du bruger vores service, kan du nemt og hurtigt finde frem til en ny leverandør af strøm med elpriser time for time Slagelse.

 

Det foregår i tre simple trin:

  • Du opretter en forespørgsel om, hvad du søger
  • Vi matcher din forespørgsel med udbyderne – og sender dig tre tilbud
  • Du vælger det tilbud, der ser bedst ud

Følg med i elpriser time for time på dit forbrug

På vores side om elpriser time for time Slagelse kan du følge prisen på det internationale elmarked hver enkelt time på dagen, på ugens forskellige dage. På den måde kan du planlægge dit forbrug efter, hvornår det er billigst at bruge strøm.

Det betyder, at du har maksimal indflydelse på, hvordan din elregning kommer til at se ud, og at din sparsommelighed og klima- og miljøvenlige adfærd faktisk kommer dig selv og din pengepung til gode. Du skal dog være opmærksom på, at det er den rå elpris, du ser – uden afgifter, transport eller gebyrer.

 

Er en variabel elaftale for alle?

Det er ikke sikkert, at du kan få glæde af elpris time for time Slagelse eller omegn her og nu. Hvis du har en fastprisaftale med dit nuværende el-selskab, kan der være en bindingsperiode, der gør, at du ikke bare kan skifte.

Men helt generelt vil de fleste kunne spare på udgiften til strøm ved at skifte til en aftale med variabel strømpris – men det kræver selvfølgelig, at du sørger for at bruge mest strøm på de tidspunkter, hvor strømmen er billigst.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Slagelse, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Slagelse. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?