Elpriser time for time Svendborg: Se timeprisen på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Svendborg 2023

Hvis du gerne vil minimere din elregning, er det en god idé at overveje, hvordan du kan minimere dit forbrug. I så fald er det en god idé at trække på de gamle, velkendte råd om at slukke for de lamper og apparater, du ikke bruger. Men der er også andre tiltag, du kan tage i brug. Du kan nemlig være strategisk med, hvornår du bruger strømmen.

Hvis du har en variabel elpris, vil priserne variere fra time til time. Samtidig vil din geografiske placering også være udslagsgivende for, hvad strømmen koster. Bor du i Svendborg, bør du derfor holde øje med dine elpriser time for time Svendborg, hvis du vil have den bedste pris på el.

elpriser time for time svendborg

Indholdsfortegnelse

Derfor stiger og falder prisen på el

Når strøm skal prissættes, har efterspørgslen blandt andet indflydelse på prisen. Det betyder, at når mange danskere bruger strøm, vil prisen stige. Når der er færre, der bruger strøm, vil prisen derimod falde. Hvis du derfor gerne vil have den billigste pris for el, er det en god idé at holde øje med dine elpriser time for time Svendborg.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at strømmen er dyrest mellem kl. 17 og kl. 20. Det skyldes, at størstedelen af alle danskere har en arbejdstid mellem kl. 8 og kl. 16. Derfor er de fleste også hjemme efter kl. 17, hvor de skal i gang med dagens gøremål. Her bruger de blandt andet strøm til madlavning, opvask, ser tv og så videre.

Til gengæld er strømmen oftest billigst mellem kl. 00 og kl. 06. Det skyldes, at de fleste danskere sover her, og derfor er deres strømforbrug oftest på et minimum.

 

Vær strategisk med dit elforbrug

Ved at holde øje med dine elpriser time for time Svendborg, kan du være strategisk med dit elforbrug. På denne måde kan du planlægge, hvornår du skal bruge el.

 

Blandt andet kan det være en god idé at udsætte følgende apparater til strømmen er billigst:

  • Opvaskemaskinen
  • Vaskemaskinen
  • Opladning af elbilen
  • Opladning af diverse enheder som mobiler, computere og tablets

Når du er konsekvent med at bruge strømmen på de billigste tidspunkter, vil du over tid opleve, at din elregningen falder.

 

Start med at vælge det rette abonnement

Inden du går i gang med at holde øje med dine elpriser time for time Svendborg, bør du først tjekke dit abonnement. De fleste elforsyningsfirmaer lader dig vælge mellem en fast pris og en variabel pris.

Som navnet også indikerer, giver den faste prisaftale dig netop en fast pris. Her vil dine elpriser time for time i Svendborg ikke variere. I stedet vil du altid betale samme faste pris for el. Har du derimod en variabel prisaftale, vil elprisen derimod variere fra time til time.

Start derfor med at tjekke dit abonnement, inden du går i gang med den helt store overvågning. Det er ærgerligt at finde ud af, at du har betalt en fast pris, hvis du har været strategisk med dit elforbrug.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Svendborg, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Svendborg. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?