Elpriser time for time Taastrup: Se timepris på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Taastrup 2023

Elpriser time for time Taastrup ændrer sig gevaldigt. Prissvingningerne sker ikke blot fra dag til dag, men fra time til time. Derfor kan det variere kraftigt, hvor meget du skal betale for hver kilowatt-time af el, afhængigt af hvornår du bruger den.

Prisen bestemmes baseret på forholdet mellem udbud og efterspørgsel, så hvis du bestræber dig på at få billig strøm, bør du bruge den, når efterspørgslen er lavest.

elpriser time for time taastrup

Indholdsfortegnelse

Hvorfor følge med i elpriser time for time Taastrup?

Du kan spare mange penge. Har du en flexaftale, hvor prisen på strøm varierer, kan du spare ved at bruge strøm på de billigste tidspunkter. Desuden kan du også spare miljøet, da prisen er lavest og grønnest, når vinden blæser meget og solen skinner.

 

Hvornår er elpriser time for time Taastrup lavest?

Er du ude efter billig el? I det tilfælde bør du planlægge dit største forbrug af el til at falde sammen med nattetimerne så vidt muligt.

Det er trods alt omkring tidsrummet mellem midnat og klokken 6 om morgenen, at elpriser time for time Taastrup er lavest. For den sags skyld er det nogenlunde det samme i resten af Danmark. Det skyldes, at ikke specielt mange bruger strøm om natten, da de fleste har travlt med at sove.

Ligesom prisen er nede om natten, er prisen også nede, når vejrforholdene er gunstige for grøn energi. Det vil sige på solskinsdage og dage med stærk blæst. Derfor kan elpriserne også variere kraftigt fra årstid til årstid. Elpriserne er oftest lavest på sommerdage og vinternætter.

 

Hvornår er elpriserne højest?

Følger du med i elpriser time for time Taastrup, vil du sandsynligvis også opdage, hvornår elpriserne er på deres højeste niveau. Det er for det meste om aftenen fra 17 til 20. I dette tidsinterval er de fleste i husstanden som regel hjemme, hvilket vil sige, at eventuelle elektriske apparater vil blive brugt mest her.

For eksempel er der mange, der vælger at lave aftensmad, se fjernsyn, spille computerspil og sådan noget om aftenen. Er det muligt for dig at vaske tøj eller lave mad udenfor dette tidsrum, vil det være mest fordelagtigt at gøre sådan.

 

Hvordan kan elforbruget holdes nede?

Kort sagt handler det om at bruge strøm, når den er billigst. Selvfølgelig er det ikke alle aktiviteter, der let kan rykkes rundt. Et live tv-program venter ikke på, at du har tid til at se det. Desuden er aftensmaden ofte et af de tidspunkter, de fleste i husstanden har mulighed for at spise sammen i hverdagen.

Der er dog andre ting, der med fordel kan blive udskudt til natten.

Du kan for eksempel vælge at oplade batteriet på dine forskellige el apparater såsom telefoner, computere, elbiler og elcykler. Du kan eventuelt også bruge vaskemaskine og tørretumbler om natten, men hvis du bor i lejlighed, kan det genere naboer. Tjek også din lejekontrakt, før du gør det.

Er du en natteravn kan du stort set gøre, som du plejer, da du alligevel er vågen på det billigste tidspunkt.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Taastrup, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Taastrup. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?