Elpriser time for time Viborg: Se timeprisen på strøm lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Viborg 2023

El er uden tvivl en vigtig del af din hverdag. Men selvom strøm er essentielt for dig, er det stadig ærgerligt at betale for meget for strømmen. Derfor er de fleste mennesker også bevidst om at holde deres elforbrug på et minimum. Det kan blandt andet være ved at skifte til mere energivenlige lyskilder, maskiner og elektroniske enheder.

Men derudover har du også mulighed for at minimere din elregning ved at planlægge dit elforbrug. Prisen for el varierer gennem hele dagen. Det kan du udnytte til din fordel, hvis du har en variabel pris og lidt planlægningssnilde. Læs mere i det følgende.

elpriser time for time viborg

Indholdsfortegnelse

Derfor ændrer elpriserne sig

Når el skal prissættes, er det især udbuddet og efterspørgslen, der er med til at bestemme prisen. I Danmark kommer strømmen overvejende fra vindmøller. Når det blæser producerer vindmøllerne meget strøm. Derfor bliver prisen typisk også billigere på blæsende dage.

Når der derimod er mere vindstille, producerer vindmøllerne mindre strøm. I så fald bliver prisen typisk dyrere.

 

Belastning af elnettet

Oveni bliver prisen også påvirket af, hvor mange mennesker der anvender strøm. På nogle tidspunkter på dagen bruger de fleste danskere strøm. På andre tidspunkter bruger de færreste danskere strøm.

For eksempel er de fleste mennesker hjemme mellem kl. 17 og kl. 20. Her tænder de for lyset, anvender ovn eller komfur til at forberede aftensmad og lignende. Derfor er strømmen typisk også dyrest i det tidsinterval.

Omvendt holder mange forretninger lukket mellem kl. 00 og kl. 06. De fleste danskere sover også i dette tidsrum. Derfor bliver der anvendt en minimum af el, hvilket betyder at prisen som udgangspunkt er lavest her.

 

Hold øje med dine elpriser time for time Viborg

Din bopæl har også indflydelse på, hvor dyr strømmen er. Derfor er der forskel på at bo i henholdsvis Viborg eller København. Hvis du er bosat i Viborg, er det derfor essentielt, at du holder øje med dine elpriser time for time Viborg. På den måde får du det mest retvisende billede af, hvad du skal betale i el.

 

Opnå flest fordele med en variabel pris

Hvis du gerne vil drage fordel af de skiftende elpriser time for time Viborg, skal du have en variabel pris. De fleste elforsyninger tilbyder dig at vælge mellem enten en fast pris eller en variabel pris for din el.

Hvis du vælger en fast pris, er der ingen grund til at holde øje med de svingende elpriser time for time i Viborg. Med en fast pris betaler du det samme for elforbruget, uanset hvornår på dagen du anvender strøm.

Med en variabel pris har du derimod mulighed for at planlægge dit elforbrug. Her kan du vælge at for eksempel vaske tøj, støvsuge eller oplade dine enheder på tidspunkter, hvor elprisen er lav. På den måde kan du minimere din elregning.

Tjek derfor om du har det rette abonnement, inden du går i gang med at overvåge elprisernes daglige udvikling.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på elpriser time for time Viborg

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Viborg, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?