Elpriser time for time Vordingborg: Se timepris på el lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Vordingborg 2023

Tag et nærmere kig på elpriser time for time Vordingborg og se hvornår det er absolut billigst i løbet af døgnet at tænde for stikkontakten.

Ved at kigge nærmere på elpriser time for time Vordingborg, vil du også se, at der kan være en hel del penge at spare, hvis blot du er fleksibel og giver dig tid til at skabe dig det helt store overblik over de priser der gør sig gældende for den el der løber i ledningerne i løbet af dagen.

Her vil du i så fald få muligheden for at planlægge dig frem til en billigere elregning, såfremt at du har en variabel aftale med din el leverandør og ikke en fast pris aftale. Se mere her om hvordan du kan spare lidt ekstra og bliv klogere på de varierende elpriser time for time Vordingborg. 

elpriser time for time vordingborg

Indholdsfortegnelse

Er der penge at spare på strømmen i Vordingborg? 

Der er flere udbydere af el til de danske forbrugere og det er ikke alle der tilbyder den mulighed, at skulle være egen herre over en delvis planlæggelse af resultatet på elregningen.

Hvis du vælger en el leverandør der giver dig valget om at lave en variabel pris aftale, så betaler du kun for den pris der gør sig gældende for den strøm du forbruger time for time.

I så fald vil du opdage, ved at tage et nærmere kig på de live el priser time for time i Vordingborg der ligger tilgængelige, at ved at være lidt fleksibel og planlægge dit forbrug, så kan der være en hel del penge at spare og lidt ekstra overskud på kontoen når du når ud til slutningen af måneden. 

 

Hvorfor varierer elpriser time for time Vordingborg? 

Der er en god grund til at elpriser time for time i Vordingborg er varierende. Først og fremmest, så er der tale om en pris der er fastsat af den Nordisk Elbørs og som beskriver det faktum som gør sig gældende ved køb af alle andre varer, at prisen er varierende ud fra udbud og efterspørgsel.

For jo flere der ønsker at bruge af de varer der er tilgængelige i nærområdet, jo højere vil prisen være, da det er nemmere at få afsat. Der udover så er der også vejrforholdene at tage hensyn til, for i Danmark er der gode muligheder for at udnytte vindenergien fra de mange vindmøller der står rundt omkring i landskabet.

Når det derfor blæser mere, så er der lidt ekstra penge at spare, da der er nem og billig strøm at levere fra el udbyderne. Der er tider på døgnet hvor det derfor er billigere at bruge strøm end andre tider.

Her er det særligt dyrt i tidsrummet mellem klokken 17 og klokken 20, hvor der er gang i kødgryderne og fjernsynene mens det er betydeligt billigere at bruge strøm om natten eksempelvis. 

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Få 3 tilbud på elpriser time for time Vordingborg

Er du interesseret i at finde en billig elaftale med billig el Vordingborg?

Hos dinfagpartner.dk tilbyder vi en nem måde at få op til 3 tilbud fra elselskaber, som kan tilbyde konkurrencedygtige priser på billig el i Vordingborg. Vi samarbejder med pålidelige elselskaber, som er dedikerede til at give dig den bedst mulige elaftale, der er tilpasset dine specifikke behov og situation.

Så hvorfor vente? Udfyld vores formular på kun 2 minutter og modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra troværdige elselskaber. Ved at vælge en konkurrencedygtig elaftale fra vores samarbejdspartnere, kan du spare på din elregning og få adgang til de bedste tilbud fra elselskaber, som kæmper om at få dig som kunde. Hop ind og udfyld vores formular her.