Elselskaber Falster: Få 3 gratis og tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Billedet hviser Falster, hvor du kan få gode tilbud på elselskaber Falster

Elselskaber - til dig der bor på Falster 

Som forbruger er det ikke altid lige nemt at finde et elselskab som passer til dig og dine behov. Siden 2003 har energimarkedet ændret sig, så du kan vælge lige netop det elselskab, som passer dig bedst, uanset hvor i Danmark du bor.

Det er muligt, at du kan få el tilbud, der er bedre end det du i forvejen har. Den eneste måde du kan finde ud af dette på, er ved at hente tilbud fra forskellige elselskaber. Hvis du det viser sig, at du kan få et bedre tilbud et andet sted, kan du skifte elselskab. Hos dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at modtage op til 3 tilbud fra forskellige elselskaber Falster.

For at hjælpe dig, har vi skrevet en række artikler om, hvilke elselskaber du kan vælge imellem som borger på Falster. I disse artikler ville vi også komme gå ind på, hvad der karakteriserer Falster ift. energi.

Hvilke muligheder har du for at vælge elselskab på Falster?

En af de største tiltag under energiereformen i 2003 var, at du som dansk borger havde mulighed for at vælge netop det elselskab, som passer bedst til dig, uanset hvor i Danmark du er bosiddende. Nu kan du altså selv bestemme, hvem din elleverandør er. Det betyder, at dit elselskab sagtens kan være i Aalborg, mens du bor på Falster. 

Som borger i Danmark kan du frit vælge mellem over 40 forskellige elselskaber. Det skaber automatisk øget konkurrence om at få dig som ny kunde. Alt dette giver dig muligheden for at få bedre priser og vilkår på din el, og dermed vælge den elaftale, der passer bedst til dig.

Det er ikke kun godt for din pengepung, at du har mulighed for at vælge over 40 selskaber, men det er også bedre for din kundeoplevelse. Det er i dag også normalt at have muligheden for at vælge mellem en varibel aftale, fastaftale og noget helt tredje, ved alle selskaber.

Grøn strøm i Falster

På Falster har man meget grønne og klimavenlige elvaner. Forbruget af grøn strøm er vokset og vokset på Falster gennem de sidste år. Dette sker også i takt med, at flere og flere elselskaber tilbyder bedre priser og vilkår på deres grønne elaftaler. Derfor ser man også en generel øget tendens i efterspøgslen på grøn strøm i hele Danmark. For at se hvor grøn en elaftale er, skal man kigge på de grønne blade ved elproduktet. Du kan læse mere om de grønne blade her.

Elpriser i Øst- og Vestdanmark

Når det kommer til at fastsætte elpriser, er det faktisk ikke kun elselskaberne, der har noget at sige. Det har faktisk også betydning, hvor i Danmark du bor. Her skelner man mellem Øst- og Vestdanmark. Det betyder altså, at du som indbygger på Falster, betaler en anden pris, end hvis du bor i Nordjylland. Som udgangspunkt vil strømmen i Østdanmark være dyrere, end strømmen i Vestdanmark.
Du kan se elpriserne time for time her.

Hvordan skifter du elselskab i Falster?

Som beboer på Falster, er det meget nemt at skfte elselskab. Det eneste du skal gøre, er blot at informere dit nye elselskab, hvilket elprodukt du ønsker. Herefter skal du underskrive en aftale med dem. Når alt dette er gjort, vil det nye elselskab i de fleste tilfælde sørge for at opsige din gamle aftale, og oprette dig som kunde hos dem.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der ved nogle elselskaber kan være en bindingsperiode, og du derfor skal betale et gebyr, før du kan opsige dit gamle abonnoment og skifte til det nye.

dinfagpartner logo

Få op til 3 tilbud fra elselskaber Falster 

Vil du gerne modtage op til 3 tilbud fra elselskaber Falster? Hos dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at modtage op til 3 konkurrencedygtige tilbud fra forskellige elselskaber Falster. Vores service er gratis og uforpligtende, og tager kun 2 minutter.

Når du har udfyldt vores formular, vil du modtage op til 3 tilbud, som du kan sammenligne i fred og ro, og bestemme, hvad der er bedst for dig og din situation.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter