Elselskaber Lolland: Få 3 gratis og tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

elselskaber lolland

Elselskaber - til dig der bor på Lolland 

Det kan for rigtig mange danskere være svært at gennemskue, hvilket elselskab og elprodukt, der egner sig bedst til deres situation og behov. Står du også med denne problemstilling?

I 2003 kom der en ny energireform i Danmark. En af de største ændringer i reformen var, at elselskaberne nu ikke var begrænset af deres geografiske lokation. Med andre ord, har du som borger i Danmark mulighed for at vælge lige det elselskab du ønsker, uanset din geografiske lokation. Tiltaget blev vedtaget for at liberalisere energimarkedet i Danmark, og har gjort, at danskerne har markant flere muligheder, når det kommer til valg af elselskab.

Tiltaget sikrer ligeledes en øget konkurrence blandt elselskaberne, som har gjort priserne og servicen mere konkurrencedygtige. Overordnet set, er alt dette en stor fordel for dig som forbruger.

Hos dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at modtage op til 3 tilbud fra elselskaber rundt omkring i Danmark. Eftersom selskaberne i forvejen ved, at de er i konkurrence med hinanden, vil du modtage konkurrencedygtige tilbud og få et bredt perspektiv på priserne.

For at hjælpe dig, har vi også lavet en række artikler, hvor vi kommer ind på, hvilke muligheder du har i dit område. Derudover vil vi også kort komme ind på, hvad der kendetegner dit område ift. energi. I denne artikel vil vi tage udgangspunkt i elselskaber Lolland.

Hvilke muligheder har du for at vælge elselskaber Lolland?

Som nævnt i ovenstående afsnit, var en af de vigtigste tiltag under den nye energireform i 2003, at du som dansker nu har mulighed, for at vælge lige netop det elselskab, som du ønsker. Helt konkret har du mulighed for at vælge mellem over 40 forskellige elselskaber rundt omkring i Danmark. Ud fra disse elselskaber, kan du vælge lige netop dét selskab, som passer bedst til dig og din situation. Dette gælder også for dig som bor på Lolland. Her vil du have stort set de samme muligheder, som hvis du boede i Skagen.

Som forbruger, er det en stor fordel for dig, at selskaberne skal kæmpe om at få dig som kunde, eftersom priserne og servicen naturligt vil blive mere konkurrencedygtig. Det er dog vigtigt at pointere, at man altid bør undersøge sit tilbud helt, før man indgår nogen aftale med et elselskab. Alle elselskaberne har nemlig deres egne vilkår og betingelser, som kan afvige meget fra hinanden.

Grøn strøm hos elselskaber Lolland

Bæredygtighed og grøn strøm er en ting der er kommet meget fokus på, det seneste stykke tid. Og lige præcis dette, er Lolland rigtig langt fremme på. Kigger man på det, er der en klar stigende tendens i efterspørgslen på grøn strøm på Lolland.

Det er dog vigtigt at pointere, at den stigende tendens er hjulpet på vej af, at flere og flere elselskaber skaber bedre priser og vilkår for den grønne strøm. Du kan se hvor grønt et elprodukt er, på de grønne blade. Læs mere om de grønne blade her.

Elpriser i Øst- og Vestdanmark

Der er flere faktorer når det kommer til prisen på din el. En ting som mange danskere ikke er klar over, er prisforskellen der er mellem Øst- og Vestdanmark. På elprisen skelnes der mellem, om du bor øst eller vest for storebæltsbroen. Det vil altså sige, at du betaler en anden pris på el når bor på Lolland, end hvis du bor i Esbjerg. Som udgangspunkt er priserne lavere i Østdanmark, end de er i Vestdanmark.  

Du kan tage et kig på elpriserne time for time her.

Hvordan skifter du elselskab Lolland?

Det er nemt og ligetil for dig der bor på Lolland at skifte elselskab. Du skal blot vælge et nyt elselskab og elprodukt. Herefter skal du underskrive en kontrakt med det nye elselskab, som vil sørge for at opsige din gamle aftale, og oprette dig som ny kunde hos dem.
Det er dog vigtigt først at undersøge sin nuværende elaftale, da man ved nogle elselskaber er underlagt en bindingsperiode, som man skal betale et gebyr for at komme ud af.

dinfagpartner logo

Få op til 3 tilbud fra elselskaber Lolland

Ønsker du at få tilbud fra elselskaber Lolland? Hos dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at modtage op til 3 tilbud fra elselskaber Lolland. På den måde kan du få et bredere perspektiv på elpriser. Hertil vil du få konkurrencedygtige priser, eftersom elselskaberne i forvejen ved, at de er i konkurrence med hinanden.
Klik her hvis du ønsker at modtage op til 3 tilbud på billig el.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter