Elselskaber Odense: Få 3 gratis og tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

billig el odense & elselskaber Odense

Elselskaber - til dig der bor i Odense

Som forbruger, kan det godt være vanskeligt at finde ud af, hvilket elselskab der passer bedst til dig og din situation. I 2003 liberaliserede man i Danmark energimarkedet, som gjorde, at du som forbruger havde mulighed for frit at vælge dit energiselskab, uanset hvor du bor.

Grundet det mere åbne marked, er konkurrencen blevet større og har dermed ført til lavere priser. Hvis du gerne vil have et konkurrencedygtigt el tilbud, er det en god idé at sammenligne forskellige aftaler. Hos dinfagpartner.dk, hjælper vi dig med at få en bedre elaftale med billigere priser.

For at hjælpe dig, har vi blandt andet lavet en række artikler, om, hvad du kan gøre ift. den by du bor i. I denne artikel vil vi tage udgangspunkt i Odense.

Hvilke muligheder har du for at vælge elselskab i Odense

Ligemeget hvor du bor i Danmark, kan du vælge mellem 40+ forskellige elselskaber. Dette forårsager, at selskaberne er nødsaget til at konkurrere mere med hinanden hvilket i de fleste tilfælde sænker prisen, og hæver servicen. 

Til dig som bor i Odense er det en stor fordel, at der er så mange elselskaber du kan vælge imellem. Det er dog vigtigt, at holde hovedet koldt, og tænke over, hvilket elselskab, der passer bedst til dig og dine behov. Det er samtidig også vigtigt at tænke over, om du ønsker en fastpris aftale, en varierende aftale eller noget helt tredje.

Grøn strøm i Odense

I Odense er klimaet og bæredygtighed højt prioriteret, dette kan ses ud fra en klar tendens, der viser, at den grønne strøm vinder mere og mere frem i den fynske hovedstad. Det er blevet markant nemmere for dig der bor i Odense at få en aftale med grøn strøm. Dette sker i takt med, at der er flere og flere elselskaber er begyndt at omdanne sig til at tilbyde flere grønne elaftaler.

Det er dog ikke kun i Odense, hvor efterspørgslen på grøn strøm stiger, men faktisk generelt i hele Danmark. Du kan se på de grønne blade på elselskabernes hjemmeside, hvor grøn strømmen på det pågældende elprodukt er. Læs mere om dette her.

Elpriser i Øst- og Vestdanmark

Det er ikke kun elselskabet som spiller en rolle i prisen på din el. Der skelnes nemlig også mellem, om du bor i Øst- eller Vestdanmark, hvor man skelner mellem øst og vest for storebælt. Normalt er elpriser billigere vest for storebælt, end den er øst for. Dette er noget der kommer dig som bor i Odense til gode, eftersom Odense er vest for storebælt.

Hvordan skifter du elselskab i Odense?

Hvis du ønsker at skifte elselskab, behøver du ikke at frygte en masse besvær. Det er faktisk meget simpelt at skifte elselskaber Odense. Det eneste du skal gøre, er at informere dit nye elselskab om, hvilken aftale du ønsker, samt at underskrive denne. Herefter vil dit nye elselskab i de fleste tilfælde sige dit gamle selskab op. 

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at nogle elselskaber har bindingsperioder, som gør, at du ikke kan skifte elselskab indenfor en vis periode, uden at betale et ekstra gebyr. 

dinfagpartner logo

Få dine 3 gratis tilbud fra elselskaber Odense

Har du interesse i 3 konkurrencedygtige tilbud fra elselskaber Odense? Vi hjælper dig med at modtage op til 3 tilbud fra elselskaber rundt omkring i Danmark. Vi gør det nemt for dig at undersøge og få en ny elaftale. Vores service er 100% gratis og uforpligtende, og tager kun 2 minutter.

Når du har modtaget dine tilbud, kan du stille og roligt finde ud af, hvilket der er bedst for dig og din situation.  

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter