Elselskaber Sønderjylland: Få 3 gratis og tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

elselskab sønderjylland

Elselskaber - til dig der bor i Sønderjylland

For mange kan det være svært at finde det helt rigtige elselskab, som opfylder de krav og behov, som du har. 

Tilbage i 2003, kom der en ny enerigreform i Danmark, hvor en af tilagene var det frie valg af energiselskaber. Det indebar, at du frit kunne vælge dit elselskab, uanset din geografiske lokation. Dette medførte en naturligt øget konkurrence blandt elselskaberne, som er nødt til at kæmpe om at få dig som kunde.
Det kan i mange tilfælde være penge at spare, ved at skifte elselskab. Hos dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at modtage op til 3 tilbud fra elselskaber. Selskaberne ved, at de er i konkurrence med hinanden, og vil derfor kunne levere konkurrencedygtige elpriser til dig. Du kan læse mere om dette nederst i artiklen.

Vi har skrevet en række artikler, hvor vi kommer ind på, hvad du har af muligheder i det område, som du kommer fra. Herudover vil vi også kort komme ind på, hvad der kendetegner dit område ift. energi. I denne artikel vil vi tage udgangspunkt i Sønderjylland.

Hvilke muligheder har du for at vælge elselskab i Sønderjylland?

Som vi var inde på tidligere, har du som borger i Danmark mulighed for at vælge lige netop det elselskab, som du ønsker, på trods af, at du bor i den anden ende af Danmark. Du kan faktisk vælge i mellem over 40 forskellige elselskaber. Det betyder altså, at dine muligheder for at finde et selskab der passer lige præcis til dine behov og ønsker i Sønderjylland, er ret gode.

Det frie valg af elselskaber, har naturligt medført, at konkurrencen mellem elselskaberne har blevet større, som giver dig som forbruger bedre vilkår både når det kommer til pris og kundeservice.

Grøn strøm i Sønderjylland

Den grønne strøm er noget af det, som sønderjyderne prioriterer højt. Kigger man på den seneste tendens, er det klart, at efterspørgslen på grøn strøm er stigende. Det er dog vigtigt at huske, at den stigende tendens også skyldes, at flere og flere elselskaber får bedre vilkår og priser på deres grønne strøm. Nogle elselskaber tilbyder endda udelukkende grøn strøm.

Du kan se hvor grøn et elprodukt er, ved at kigge på de grønne blade. Du kan læse mere om de grønne blade her.

Elpriser i Øst- og Vestdanmark

Tager man et kig på elprisen, er der faktisk forskel på, om du bor i Øst- eller Vestdanmark. Det betyder altså, at prisen på el er forskellig, om du bor i Helsingør eller Esbjerg. Som udgangspunkt er strømmen billigere i Vestdanmark, som er noget, der kommer dig der bor i Sønderjylland til gode.

Du kan tage et kig på elpriserne time for time her.

Hvordan skifter du elselskab i Sønderjylland

Har du planer om at skifte elselskab, kan du glæde dig over, at det er nemt og lige til i Sønderjylland. Det eneste du skal gøre, er at vælge og underskrive en ny aftale med et nyt elselskab. Herefter sørger det nye elselskab for at sige din gamle kontrakt op, og oprette dig som ny kunde hos dem.

Det er dog en god idé at være opmærksom på, at der ved nogle selskaber er en bindingsperiode, som du er nødt til at betale et gebyr for at komme ud af. Du bør derfor tjekke op på dit gamle selskab inden du vælger et nyt.

dinfagpartner logo

Få op til 3 tilbud fra elselskaber Sønderjylland

Hvis du ønsker at skifte elselskab, kan du bruge vores service, hvor vi hjælper dig med at modtage op til 3 tilbud fra elselskaber Sønderjylland. Vores service er helt gratis og uforpligtende, og tager kun 2 minutter.

Elselskaberne ved, at de er i konkurrence med andre virksomheder, og vil derfor gøre hvad de kan for at give dig et konkurrencedygtigt tilbud. På den måde kan du sikre, at du får de bedste vilkår.

Klik her hvis du ønsker at modtage op til 3 tilbud fra elselkaber Sønderjylland.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter