Elselskaber Jylland: Få op til 3 tilbud på strøm og skift elselskab

Vil du have 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Introduktion til Elselskaber Jylland 2023

Du og andre jyske elkunder har rig mulighed for at få billig el og grøn strøm på lige fod med alle andre danske elkunder. Det gælder, uanset om du er bosat i den nordlige, sydlige, østlige eller vestlige del af Jylland, eller et sted derimellem.

Det står dig helt frit for, hvilket elselskab, der skal levere strøm til dig. Denne valgfrihed har eksisteret, siden elmarkedet blev liberaliseret i 2003. Denne liberalisering har gjort, at du i dag har meget bedre forudsætninger for at finde billig grøn strøm, da du har flere forskellige elselskaber at vælge mellem.

Vil du gerne modtage gode el tilbud fra elselskaber Jylland, så har du klikket dig ind på den rigtige side.

elselskaber jylland

Sammenligning af elselskaber Jylland

Du får den samme strøm i dine stikkontakter, uanset hvilket elselskab du køber strøm fra, da der kun findes ét elnet herhjemme, men hvorfor ikke købe strøm fra den el leverandør, der kan tilbyde den bedste aktuelle elpris?

Det siger sig selv, at det er mest hensigtsmæssigt at vælge det billigste elselskab med de laveste elpriser, men måske har du haft svært ved at finde svar på, hvilket elselskab der i virkeligheden er billigst? I givet fald er hjælpen nær.

Ved at sammenligne elselskaber Jylland på parametre som elpriser pr. kWh, binding, kundeservice og bæredygtighed kan du finde dit elselskab. Dinfagpartner er sat i verden for at hjælpe dig med at sammenligne alle elselskaber, så du kan spare penge og opnå de bedste vilkår i det hele taget.

Hvilke jyske elselskaber tilbyder de laveste elpriser?

En stor del af elprisen består af afgifter som er bestemt af staten. De jyske el udbydere kan hverken gøre fra eller til i forhold til afgifterne, men til gengæld kan de skrue på deres rene elpriser og deres abonnementspriser.

Det er netop på sidstnævnte faktorer, at der kan være forskel på de mange forskellige elselskaber. Der er desuden forskel på, hvilke og hvor høje gebyrer der bliver opkrævet alt efter valg af nyt elselskab.

Kan jeg få både grøn og billig el?

Ja, det er en skrøne, at du skal beslutte dig for, om du enten vil have grøn strøm eller billig strøm. Du kan nemlig godt få begge dele.

De mest konkurrencedygtige danske elselskaber Jylland tilbyder grøn strøm til favorable priser. Det betyder, at du kan bidrage til den grønne omstilling uden at skulle frygte for en stigende elregning. Dermed ikke sagt, at grøn strøm ikke i nogle tilfælde kan være dyrere end konventionel strøm.

Værd at vide om binding og andre vilkår

Der er forskel på de mange forskellige elselskaber Jylland. Forskellene kommer ikke kun til udtryk gennem deres elpriser. Der kan også være forskel på bindingsperioderne og andre vilkår.

Som elkunde kan du maksimalt blive bundet til en elaftale i seks måneder, men der findes altså også elprodukter uden binding. En elaftale uden binding bør som hovedregel være at foretrække, da du begrænser dine egne muligheder for at skifte til en billigere el leverandør, hvis du takker ja til en aftale med binding.

Hvem er mit nuværende elselskab?

Det er en rigtig god idé, set med økonomiske briller, at skabe sig et overblik over de mange elselskaber Jylland samt sammenligne deres priser og vilkår.

Inden du kaster dig ud i det, skal du dog være bevidst om, hvem du køber strøm fra i dag, hvis du ikke er klar over det. Hvis du finder din seneste elregning frem, bør navnet på sælgeren af strømmen – altså dit elselskab – fremgå med navn og logo.

dinfagpartner logo

Få 3 gratis el tilbud fra elselskaber Jylland

Leder du efter de billigste elselskaber i Jylland? Så vil du snart kunne afslutte din søgen, hvis du bruger vores tjeneste.

Du kan nemlig helt gratis og uforpligtende få 3 gratis el tilbud fra elselskaber i Jylland blot ved at udfylde vores formular. Vi samarbejder udelukkende med troværdige elselskaber, så du kan stole trygt på, at du bliver kunde hos et godt elselskab, uanset hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?