Elselskaber København: Få overblikket og skift elselskab

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Elselskaber København 2022

Som kunde i København kan du købe og bruge strøm fra en lang række forskellige elselskaber.

Nogle af elselskaberne kender du måske allerede, mens andre vil være ukendte for mange kunder. I alle tilfælde kan du med fordel undersøge og sammenligne dine mange muligheder på kryds og tværs med henblik på at finde det bedste elprodukt og vælge elselskab til dine individuelle behov.

Hos Din Fagpartner ved vi, at det kan være svært at skulle vælge dit elselskab blandt mange elselskaber, og derfor giver vi dig en hjælpende hånd. Via vores tjeneste kan du helt gratis og uforpligtende indhente tilbud på strøm fra elselskaber i København.

elselskaber koebenhavn

Hvilket elselskab skal jeg vælge i København?

Alle danskere har frit valg af selskab, og her er københavnerne naturligvis ingen undtagelse.

Hvad end du derfor er bosat på Nørrebro, Østerbro, Amager, Vesterbro, Valby, Vanløse eller et helt syvende sted i København, så bestemmer du helt selv, hvem du vil købe strøm fra. Ja, faktisk har vi danskere haft frit valg af el siden 2003, men det er langt fra alle, der udnytter den mulighed, hvilket er en skam.

Der findes ikke ét elselskab i København, der er det rette for alle københavnske elkunder. Det er nemlig meget individuelt, hvilke parametre man lægger vægt på ved valg af, hvilket elselskab, du vil være kunde hos.

 

Sådan adskiller de forskellige elselskaber i København sig fra hinanden

Skal du have held med at finde den perfekte elleverandør med udgangspunkt i dit elforbrug og dine præferencer, så skal du vide, hvad der adskiller de forskellige elselskaber i København fra hinanden.

Umiddelbart kan elselskaberne virke meget ens, men undersøger du mere dybdegående, hvad de tilbyder, så vil du erfare, at forskellene kan være store og betydelige.

 

De adskiller sig især fra hinanden på følgende parametre:

  • Priser – kWh-priser og abonnementspriser (samt diverse gebyrer)

  • Bindingsperiode – Den kan svinge mellem 0 og 6 måned(er)

  • Antal grønne blade – Det er sigende for, hvor grøn strømmen er (bladmærket)

  • Kundeservice og omdømme – Ikke alle elselskaber er lige servicemindede

 

Det kan virke oplagt blot at undersøge, hvilke af de mange elselskaber i København, der er de billigste og så vælge et af dem, men fokusér med fordel også på andet end de oplyste elpriser. Det kan f.eks. også være en stor fordel at vælge et elprodukt uden binding, da du dermed uden problemer kan skifte til et andet elprodukt.

 

Grøn strøm står i høj kurs hos københavnske elkunder

Københavnske elkunder er i realiteten ikke så meget anderledes end andre elkunder. De vil også have billig el, så de kan holde deres elregning nede på et minimum.

Københavnerne efterspørger ligeledes grøn strøm fra vedvarende energikilder, og heldigvis er der masser af elselskaber i København, der kan imødekomme dette ønske. Antallet af grønne elprodukter er støt stigende, så ønsker du også at støtte den grønne omstilling, så vælg grøn strøm.

Men er det overhovedet muligt at få grøn strøm uden at betale høje elpriser? Ja, det er bestemt en mulighed. Indhent blot tilbud via vores tjeneste, og se, hvor billigt det kan gøres.  

 

Sådan skifter du fra et københavnsk elselskab til et andet

Du har på denne side kunne læse, at der er frit elvalg i Danmark, og derfor vil du selvfølgelig kunne skifte fra et københavnsk elselskab til et andet, hvis du har et ønske herom.

I første omgang skal du dog lige sikre dig, at du ikke er bundet til dit nuværende elprodukt. Hvis bindingsperioden er ovre, så kan du nemt skifte elprodukt og elleverandør uden problemer.

 

Sådan foregår skiftet:

  1. Sammenlign tilbud fra flere elselskaber i København

  2. Vælg det tilbud, der tiltaler dig mest

  3. Indsend alle oplysninger til din nye elleverandør (adresse, aftagenummer m.v.)

  4. Opsig dit nuværende elprodukt (hvis den nye leverandør ikke gør det)

  5. Modtag en slutopgørelse fra dit gamle elselskab (der kan gå op til seks uger)

 

Hvor ofte giver det mening at skifte elselskab?

I princippet kan du skifte elselskab, så ofte som du ønsker det, hvis du ikke er bundet til en kontrakt med dit nuværende elselskab. For de flestes vedkommende vil det dog ikke give mening at skifte elleverandør mere end en eller to gange om året.

 

Hvem er mit nuværende elselskab i København?

Inden du skaber dig et overblik over, hvem der er de bedste og billigste elselskaber i København, så bør du undersøge, hvem der er dit nuværende elselskab, hvis du skulle være i tvivl. Dette vil fremgå af dine forbrugsopgørelser, elregninger og af dit kontoudtog i banken.

 

Få 3 gratis el tilbud fra elselskaber i København

Hvilke elselskaber byder på de laveste elpriser i København? Finder du svar på dette spørgsmål, så kan du spare rigtig mange penge på strøm måned efter måned og år efter år.

For at skabe dig et overblik over dette opfordrer vi dig til at indhente 3 gratis el tilbud fra elleverandører i København. Det kan du gøre via Din Fagpartner, hvor det blot tager et par minutter at udfylde formularen. Det er 100 % uforpligtende at anvende vores service.