Elselskaber Sjælland: Få overblikket og skift elselskab her

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Introduktion til Elselskaber Sjælland 2023

Sjælland huser mange af landets førende elselskaber, så ønsker du en mere eller mindre lokal el leverandør, så har du mange valgmuligheder. Hvis det ikke er vigtigt for dig, at elselskabet er lokalt, vil dine valgmuligheder være endnu flere.

Du har ikke mulighed for at vælge mellem de to selvstændige netselskaber i Danmark, da et netselskab er fast for din bopæl, men der er til gengæld frit valg på alle hylder, når det kommer til at vælge det billigste elselskab.

Hos Dinfagpartner hjælper vi vores mange kunder med at finde det bedste og billigste el på Sjælland – og vi kan også hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular.

elselskaber sjaelland & naturgas sjaelland

Sammenlign elpriser fra elselskaber Sjælland

Du kan ikke undvære strøm i din husstand, men vidste du, at du i mange tilfælde vil kunne købe strømmen til en lavere pris ved at skifte elprodukt og evt. elselskab.

Mange sjællandske elkunder er klar over, at man kan spare penge på strøm, men alt for få tager handling på det ved at sammenligne elpriser fra elselskaber Sjælland. Det er en skam, da det både er nemt og hurtigt at sammenligne elpriser fra lokale leverandører.

Står billig el også øverst på din ønskeliste, så tøv ikke med at undersøge, om du kan få strøm billigere hos andre elselskaber Sjælland, end hos din nuværende leverandør af el.

 

Disse elpriser og omkostninger skal du inddrage i din sammenligning:

  • Pris pr. kWh strøm

  • Pris for abonnementet

  • Gebyrer (gebyrer relateret til oprettelse, betaling, flytning etc.)

 

Husk også at være opmærksom på, om du er blevet tilbudt en elaftale med en fast elpris eller en variabel elpris.

 

Ønsker du et grønt elprodukt?

Det belaster klimaet en lille smule, hver gang du tænder dit fjernsyn, tørrer tøj i din tørretumbler, tænder lamperne i din stue eller sætter din tablet til opladning. Du kan dog gøre en aktiv indsats for at skåne klimaet uden at droppe de aktiviteter, der kræver strøm fra det danske elnet. Løsningen er grøn strøm.

Grøn strøm tilbydes til alle danske elkunder, og de førerende elselskaber på Sjælland er selvfølgelig også med på beatet.

Grøn strøm er produceret af vedvarende energikilder. I realiteten er du ikke garanteret at der kommer grøn strøm ud af dine stikkontakter, men du kan ved at vælge et grønt elprodukt bidrage til den grønne omstilling. De grønne elselskaber på Sjælland køber nemlig certifikater fra vedvarende energikilder baseret på dit elforbrug. Du kan se, hvorvidt et strømprodukt er grønt eller ej, på de grønne blade. Læs mere om dem her.

 

Ønsker du lokale elselskaber Sjælland?

Som sjællandsk elkunde kan du vælge at købe el fra et sjællandsk elselskab, men det er ikke et krav.

Der er frit elvalg i Danmark, så om du vælger et elselskab, der har hovedbase på Sjælland, på Fyn eller i Jylland er helt op til dig. Der er ingen forskel på den strøm, der føres ud til dine stikkontakter, så på det punkt er der ingen forskel på, hvilket elselskab du vælger til at transportere strøm til din bolig.

 

Vær opmærksom på bindingsperioden hos de sjællandske elselskaber

Nogle elselskaber på Sjælland opererer slet ikke med binding, mens andre har bindingsperioder på op til seks måneder. Af følgende grund er det et punkt, du skal være opmærksom på, når du indhenter og sammenligner el tilbud. Jo kortere bindingsperiode, desto mere frihed og fleksibilitet får du som elkunde.

dinfagpartner logo

Få 3 gratis el tilbud fra elselskaber på Sjælland

Har du svært ved at finde hoved og hale i, hvilke elselskaber der er mest konkurrencedygtige? Så har vi løsningen til dig. Du kan nemlig gennem Dinfagpartner få 3 gratis el tilbud fra elselskaber på Sjælland. Vi samarbejder med nogle af de grønneste og billigste elselskaber, som naturligvis også tilbyder strøm til sjællandske elkunder.

For at komme i gang med at sammenligne elpriser, skal du udfylde vores formular. Det tager ikke mere end et par minutter. Umiddelbart efter vil du blive kontaktet af konkurrencedygtige elselskaber, der ønsker at give dig et godt tilbud.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?