Kärnfull: Sammenlign Elpriser & Elselskaber i 2024

Opdateret d. 2. januar 2023 af Terje Pedersen

Introduktion til Kärnfull

Stor usikkerhed, grøn omstilling og høje energiregninger. Dette er kendetegnene, som beskriver den nuværende energisektor. Vigtigheden af en stabil og troværdig energileverandør har aldrig været mere relevant end i nutidens Danmark.

Vi har derfor forsøgt at samle en række af energileverandører med formålet om, at dykke i dybden omkring disse energiselskaber, og formulere det vigtigste videre til jer. I denne artikel vil vi tage et dybere kig på en speciel virksomhed ved navn: Kärnfull.

Indholdsfortegnelse

Hvem er Kärnfull?

For at få en bedre forståelse for virksomheden, er det først vigtigt at tegne et overordnet billede af, hvem Kärnfull er, og hvad de laver. Kärnfull er et helt specielt strøm selskab. Dette er der en grund til, og det er den måde de får deres strøm fra, nemlig 100% atomkraft. Virksomheden er en nytænkende startup fra Sverige, som forsøger at sælge strøm udelukkende fra atomkraft.

To nære venner fra Göteborg står bag virksomheden, og deres ambition er ikke beskeden: De ønsker at udbrede atomkraft i Skandinavien. Virksomheden blev stiftet i 2018, begyndte at sælge ren kernekraft strøm til svenske kunder i 2019, og trådte ind på det danske marked d. 8. februar 2021. De forsøger nu at udbrede deres koncept til det danske folk. Virksomheden lægger især meget vægt på, at de er et uafhængigt elhandelsselskab, som er fuldt finansieret af ejerne. Kärnfull er upolitiske, og ønsker blot at sælge og fremme deres budskab om, at atomkraft er den bedste substitut for fossile brændstoffer, uanset ideologi.

Hvordan fungerer det?

Nu tænker du måske, hvordan kan Kärnfull levere el som er 100% produceret fra atomkraft, hjem til dig, når Danmark ikke har atomkraftværker?
Dette er der én grund til: køb af oprindelsesgarantier. Kernekraftværker kan udstede oprindelsesgarantier svarende til den mængde af el, som de producerer. Du kan som elforbruger købe disse garantier svarende til dit elforbrug. På den måde kan du sikre, at der bliver produceret kernekraft, svarende til dit forbrug. En del af kernekraft strømmen i elnettet, kan derfor blive øremærket til en specifik forbruger. Hvis du vælger dette, er du med til at få efterspørgslen på kernekraft kørende, mens Kärnfull samtidig mener, at det sender et signal omkring efterspørgslen på atomkraft.

Ledelse og bestyrelse

En god og erfaren ledelse med et enormt drive for deres forretning og sag, er nødvendigt i en virksomhed som Kärnfull, og dette må man bestemt sige de har. Virksomhedens ledelse består af stærke ildsjæle, med erfaring indenfor økonomi og marketing. Man kan derfor sige, at de har gode forudsætninger for at nå langt med deres projekt.

Hvad tilbyder virksomheden?

Som tidligere nævnt, beskæftiger virksomheden sig udelukkende med at sælge el fra atomkraftværker. Du kan derfor udelukkende vælge produkter, hvor du gennem oprindelsesgarantier køber el fra atomkraftværker. I øjeblikket har Kärnfull Energi ét produkt. Prisen er variabel og der er ingen bindingsperiode. Vi vil give et overblik over produktet herunder:

Strøm fra kernekraft

  • Elaftale hos Kärnfull
   • 100 % kernekraft
   • Variabel indkøbspris
   • Ingen bindingsperiode
   • Månedligt abonnement: 39 kr.*

*Tal fra 01/02/2023

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

CSR

Enhver virksomhed med midlerne og muligheden bør give tilbage til samfundet og naturen, således er principperne af CSR opbygget.

Et højt hovedfokus på kernekraft og en mere bæredygtig fremtid er kernen i Kärnfull og det fremstår i stor grad også gennem deres mange værdiskabende aktiviteter og budskab. Det fremgår meget tydeligt, hvad virksomheden tror på som fremtidens energiform. 

Helt basalt ønsker de at sikre Danmarks bæredygtige elproduktion på lang sigt, samtidig med at give borgerne mulighed for at “stemme med pengepungen”.
Med bæredygtig produktion refererer virksomheden til kernekraft.

Generelt nærer hele Kärnfull teamet en stor kærlighed til miljø og natur, og ønsker at gå “pragmatisk og rationelt” til miljøudfordringerne, så vores børn og kommende generationer kan nyde godt af naturskønhed, frisk luft og et klima i balance.


Kärnfull tror på, at innovation, forskning og udvikling er den eneste måde, vi kan skabe forudsætningerne, for at bibeholde og forbedre vores tid på jorden – og her er kernekraft det oplagte valg, hvis du spørger Kärnfull.

Kundeservice

Forbindelsen mellem serviceyder og servicemodtager er et element som der bør holdes fokus på, gennem en virksomheds levetid. God og tilfredsstillende kundeservice kan for mange forbrugere være én af de vigtigste aspekter som påvirker beslutningsprocessen, når det kommer til samarbejde og køb af service.

Du kan med fordel vælge at dykke dybere i individuelle oplevelser for forbrugere inde på Trustpilot – Her ses det også at Kärnfull har modtaget en imponerende rangering på 4,9 stjerner med 91 anmeldelser*

*Tal fra 02/01/2024

Diverse kontaktmuligheder

Ønsker du tilbud på strøm?

Ønsker du også at få lave elpriser og naturgas priser?

 

Så vil vi stærkt anbefale dig at udfylde vores formular og få op til 3 tilbud på billig gas og billig el. Det er fuldkommen gratis, uforpligtende og bedst af alt; det tager kun 2 minutter.

 

Link til el formular:

https://dinfagpartner.dk/stroem/  

 

Link til naturgas formular:

https://dinfagpartner.dk/gas/

 

Link til ladestander formular:

https://dinfagpartner.dk/ladestander/

 

Link til varmepumpe formular:

https://dinfagpartner.dk/varmepumpe/

 

Link til fyringsolie formular:

https://dinfagpartner.dk/fyringsolie/