Natur-Energi: Sammenlign Elpriser & Elselskaber i 2024

Opdateret d. 7. januar 2024 af Terje Pedersen

Introduktion til Natur-Energi

Har du nogensinde været nyssigerig omkring hvilke energiselskaber som lige præcis passer til dit behov, eller måske ønsker du at undersøge hvad de forskellige selskaber tilbyder: Hvilken slags tilbud er tilgængelige? Hvordan støtter de deres lokalsamfund? Hvad er deres værdier?

Ligegyldigt din intention eller formål, så har vi valgt at sammensætte en række artikler om de mest kendte danske energiselskaber, med henblik på at gøre din informationssøgning overskuelig. I denne artikel vil vi tage udgangspunkt i virksomheden: Natur-Energi

Indholdsfortegnelse

Hvem er Natur-Energi?

Natur-Energi er et datterselskab under NRGi-koncernen. Læs mere om NRGi her.

Selskabet har særlig fokus på naturen – ligesom navnet antyder – Elselskabet har siden 2008 arbejdet på at blive Danmarks foretrukne leverandør af grøn energi. I skrivende stund tilbyder Natur-Energi både løsninger til privat- og erhvervskunder.

Grøn Energi og 100% fossilfri energiforsyning er kerneprincipper som selskabet ønsker at videreformulere gennem deres salg af forskellige energiløsninger. Alle elaftaler som Natur-Energi tilbyder deres mange kunder er mærket med to grønne blade.

Hermed vil selskabet både levere grøn og vedvarende energi, samtidig med at knytte yderlige klimatiltag med henblik på at reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser i atmosfæren.

Direktører og formænd

En virksomhed er kun ligeså stærk som deres svageste led, og i forhold til de mange ledelsespositioner i Natur-Energi, er der ingen svage led.

Måske lyder nogle af disse navne bekendte:

Direktør:

Bestyrelse

Hvad tilbyder Natur-Energi?

Strøm

Natur-Energi giver deres kunder muligheden for at vælge mellem 4 elaftaler. Selskabet annoncere at alle deres aftaler er variable således man kan spare på strømmen når den er billigst. Aftalerne adskiller sig fra hinanden afhængig af hvilket initiativ man ønsker at støtte.

Her er en kort beskrivelse af alle selskabets aftaler – Husk at uddybe din viden ved selv at undersøge det respektive vilkår for hver aftale.

 • Prisgaranti
  • Variable prisskift
  • Strøm kun fra danske vindmøller
  • Abonnement 12,5 kr. pr./md. *
  • To grønne blade

 • Nødstrøm – Støt Folkekirkens Nødhjælp
  • Variable prisskift
  • Strøm kun fra danske vindmøller
  • Abonnement 49 kr. pr./md. (Hvoraf 20 kr. doneres til folkekirkens nødhjælp)*
  • To grønne blade

 • Panda Power – Støt WWF Verdensnaturfonden
  • Variable prisskift
  • Strøm kun fra danske vindmøller
  • Abonnement 49 kr. pr./md. (Hvoraf 20 kr. doneres til WWF Verdensnaturfonden)*
  • To grønne blade

 • Elskov – Støt Verdens skove
  • Variable prisskift
  • Strøm kun fra danske vindmøller
  • Abonnement 49 kr. pr./md. (Hvoraf 20 kr. doneres til Verdens Skove)*  
  • To grønne blade

*Tal fra 07/02/2023

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Fremtidsorienteret 

Natur-Energi agere og handler med udgangspunkt og i overensstemmelse med deres koncern-ledelse, som de er underlagt. 

Hermed følger Natur-Energi også samme CSR-principper og ligende målsætninger for fremtiden.

Nogle af disse målsætninger som følges, lyder som følgende: 

 • Målsætninger
  • Bæredygtig & vedvarende energi
  • Ansvarligt forbrug og produktion
  • Klimaindsats

Virksomhedens CSR-profil

Enhver virksomhed med midlerne og muligheden bør give tilbage til samfundet og naturen, således er principperne af CSR opbygget.

Natur-Energi yder ikke blot kun et stort samfundsansvar ved at promovere og hjælpe naturens fremtid via klimavenlige energiløsninger, men også ved at udvise et ekstraordinær samfundssind gennem deres mange grønne initiativ.

Folkekirkens Nødhjælp

I samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp hjælper Natur-Energi gennem deres Nødstrøm-elaftale de fattigste lande i verden, som hver dag lever med klimaforandringerne. Dette gøres ved at plante træer i Uganda med henblik på klimatilpasning i de områder, der er hårdest ramt af klimaforandringerne – Samtidig med at sikre akut hjælp, når klima-skabte katastrofer rammer.

WWF Verdensnaturfonden

Samarbejdet mellem WWF Verdensnaturfonden og Natur-Energi kan spores tilbage til starten af 2009 og har siden udviklet sig til det vi ses i dag.

Hvis man vælger Power Panda som ens elaftale hjælper man naturen og dyrelivet ved at donere 20 kr. om måneden til WWF Verdensnaturfonden. Disse penge er til hensigt at støtte restituere og hjælpe dyrearter som er truede.

Verdens Skove

Ønsker du at støtte truede dyrearter, samtidig med at hjælpe et skovbevaringsprojekt i Monte Verde i Bolivia, så har du muligheden for lige præcis dette via Natur-Energis Elskov-elaftale. 

Med Elskov hjælper man en lang række truede dyrearter med at styrke deres levevilkår og levested – Dyr som Jaguarer og pumaer, men også tapirer og mange fuglearter.  

Naturven 

Natur-Energi ønsker at støtte klimavenlige & innovative aktiviteter som forsøger at gøre verden lidt grønnere. I denne sammenhæng har selskabet indgået et støtte-initiativ; ”Naturven”. Enhver som bliver kåret som Naturven modtager et 10.000 kr. og diplom. Dette initiativ har til formål at støtte individer og foreninger som Natur-Energi mener:

                ”Gør den lille grønne forskel i hverdagen…. (og) går et skridt foran og inspirerer alle os andre”

Få muligheden for at se alle deres Naturvenner

Kundeservice

Kundeservice er en af de vigtigste grundsøjler for enhver virksomhed – Kundeservice er forbindelsen mellem serviceyder og servicemodtager. En tilfredsstillende og solid kundeservice kan for mange forbrugere være én af de vigtigste aspekter, når det kommer til samarbejde og køb af service.

Natur-Energi har gennem tiden været til stor gavn for deres kunder og har givet en tilfredsstillende service som kan reflekteres i deres Trustpilot som scorer en imponerende rangering på 4,2 med 5.263 anmeldelser.*

*Tal fra 07/02/2023

Diverse kontaktmuligheder

Ønsker du tilbud på strøm?

Ønsker du også at få lave elpriser og naturgas priser?

 

Så vil vi stærkt anbefale dig at udfylde vores formular og få op til 3 tilbud på billig gas og billig el. Det er fuldkommen gratis, uforpligtende og bedst af alt; det tager kun 2 minutter.

 

Link til el formular:
https://dinfagpartner.dk/stroem/  

 

Link til naturgas formular:
https://dinfagpartner.dk/gas/

 

Link til ladestander formular:
https://dinfagpartner.dk/ladestander/

 

Link til varmepumpe formular:
https://dinfagpartner.dk/varmepumpe/

 

Link til fyringsolie formular:
https://dinfagpartner.dk/fyringsolie/