Norsk Elkraft: Sammenlign Elpriser & Elselskaber i 2024

Opdateret d. 2. januar 2024 af Terje Pedersen

Introduktion til Norsk Elkraft

Nutidens verden er præget af konflikter, usikkerhed og stigende priser. Dette er ingen undtagelse, når det kommer til energipriser. Som mange af os har hørt om, fylder energikrisen meget i nutidens Danmark. Det er derfor blevet endnu mere vigtigt at finde en stabil og troværdig elleverandør.

Vi hos Dinfagpartner.dk har skrevet om en række energileverandører for at hjælpe med at skabe et overblik over hvilke elselskaber der findes, og hvad de hver især har at byde på. I denne artikel vil vi tage et kig på: Norsk Elkraft.

OBS: Elkraft hjælper kun erhvervskunder.

Indholdsfortegnelse

Hvem er Norsk Elkraft?

Norsk Elkraft har rødder der går langt tilbage. De har mere end 30 års erfaring med at hjælpe nordiske virksomheder med at spare tid og penge på strøm. Norsk Elkraft vil derfor ikke være en ringe kandidat som et fremtidig potentielt nyt elselskab til din virksomhed. Virksomheden stammer, som navnet antyder, fra Norge. De opererer især som rådgivere for virksomheder, og hjælper med at optimere deres elforbrug. I skrivende stund arbejder virksomheden i 4 forskellige lande:

 • Norge
 • Sverige
 • Danmark
 • Finland

Hvad tilbyder de?

Norsk Elkraft tilbyder kun løsninger til virksomheder. Du kan som virksomhed både få en strøm aftale, men du kan også vælge at få energirådgivning. Under hver kategori tilbyder virksomheden en række produkter. Vi vil give et overblik over hvert af disse produkter.

Energirådgivning

Norsk Elkraft kan i visse tilfælde hjælpe din virksomhed med at spare både tid og mange penge på dine energiomkostninger. Virksomheden oplever, at de kan være med at skabe betydelige besparelser, især hvis jeres daglige rutiner ikke er fastlåst til bestemte tidspunkter. Derudover hjælper virksomheden dig også med at opnå besparelser inden for fakturering og fordeling af omkostninger, herunder samlefakturaer, forbrugsanalyser og energieffektiviseringsrapporter.

Du kan samtidig få et energi-overvågningssystem (EOS), som er med til at give dig fuld kontrol over elforbruget. Her kan du også få energimærkning af bygninger og hjælp til energieffektiviseringer i virksomhedens lokaler. 

Virksomheden tilbyder forskellige produkter inden for energirådgivning. Vi vil give et kort overblik over produkterne herunder:

 • EnergiSyn  
  • Få certificerede specialister til at gennemgå dit erhvervsbyggeri og skaber et overblik over det samlede forbrug.
  • Du får energicertifikat, som er gyldigt i 4 år fra udstedelsesdatoen.
 • EnergiWeb  
  • Energiweb er et automatisk og netbaseret energiopfølgningssystem (EOS), der giver dig et godt overblik over hele virksomhedens strømforbrug. Du kan hoppe ind og læse om, hvad programmet kan gøre her.  
 • EnergiTjek 
  • EnergiTjek er en personlig rapport, som hjælper dig med at få et overblik over din virksomheds eludgifter. Norsk Elkraft skriver blandt andet, at det er markedets førende og mest detaljerede analyse af virksomhedens eludgifter. Prisen på EnergiTjek afhænger af omfanget af elmålere du ønsker gennemgået og analyseret. Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt kan du læse her.

Få en strømaftale

Du kan vælge at få din strøm aftale gennem Norsk Elkraft. Her tilbyder virksomheden målrettet hjælp til energibesparelser samt lavere administrationsomkostninger. Aftalen er meget fleksibel, og bliver skræddersyet til din virksomheds behov. Her er gennemsigtighed til fordele og egenskaber et nøgleord. Her vil du hver måned få en rapport over dit elforbrug, samt du vil løbende blive orienteret om energibesparende tiltag og måder at optimere forbruget på.
Du kan vælge forskellige prismodeller:

 • Flexpris
  • Kombination af faste køb på månedsbasis og kvartaler med spotprisen. Overordnet set er dette en stabil løsning
 • Fastpris  
  • Fast pris på el. Denne løsning er god, hvis du foretrækker sikker fremfor energiomkostningerne.   
 • Spotpris  
  • Her følger du spotmarkedet og den løbende prisudvikling. Denne løsning er til dig der er risikovillig, og kan leve med store udsving i strømprisen.
 • Porteføljeforvaltning  
  • Her kan du vælge at samle dit strømforbrug i en portefølje. Denne portefølje kan bestå af faste køb efter aftale med dig, kombineret med spotprisen.
   Fordelen ved dette er at undgå risikoen for store prisudsving. 

Du kan få et overblik over alle produkter her

Hvis du ønsker at benytte dig af en af de ovenstående tilbud, kan du ringe til +45 69 12 18 90, eller sende en email til [email protected]

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Kundeservice

Den forbindelse der er mellem serviceyder og kunden er noget der bør prioriteres meget højt i enhver virksomhed. En god kundeservice kan for mange virksomheder være en af kernerne i deres forretning. Kundeservice er samtidig noget af det der kan overbevise en potentiel kunde om at vælge det pågældende firma frem for andre.

Du kan læse mere om kundernes oplevelser med Norsk Elkraft på deres Trustpilot. Her kan du se, at de i øjeblikket har hele 4.1 stjerner med 39 anmeldelser *

*Tal fra 02/01/2024

Diverse kontaktmuligheder

Ønsker du tilbud på strøm?

Ønsker du også at få lave elpriser og naturgas priser?

 

Så vil vi stærkt anbefale dig at udfylde vores formular og få op til 3 tilbud på billig gas og billig el. Det er fuldkommen gratis, uforpligtende og bedst af alt; det tager kun 2 minutter.

 

Link til el formular:

https://dinfagpartner.dk/stroem/  

 

Link til naturgas formular:

https://dinfagpartner.dk/gas/

 

Link til ladestander formular:

https://dinfagpartner.dk/ladestander/

 

Link til varmepumpe formular:

https://dinfagpartner.dk/varmepumpe/

 

Link til fyringsolie formular:

https://dinfagpartner.dk/fyringsolie/