Modtag op til 3 tilbud på tagdækning

Start din tagdækning forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Få tilbud fra tagdækning selskaber til dit behov. Lad dem kæmpe om dig

Så nemt er det at bruge Dinfagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette selskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante selskaber– enten pr. telefon eller mail

Hvad forstås ved en tagdækker?

En tagdækker, også kaldet en taglægger, er en type erhvervsperson, der har speciale inden for tagkonstruktion. En tagdækker kan have til job at færdiggøre, reparere og vedligeholde forskellige typer af tag. Da en tagdækkers opgaver vedrører toppen af forskellige bygninger, betyder et i mange tilfældet at tagdækkeren skal bruge timevis, og ofte dage på at arbejde i forskellige højder

Nybyggeri: Opgaver til en tagdækker

Når et nybyggeri igangsættes, vil der som regel altid blive kontaktet en tagdækker. I takt med at bygningens fundament, murer og spær er blevet opstillet, har tagdækkeren til opgave at sikre tagets isolering, samt lægge de tagplader eller lignende løsninger, der er med til at færdiggøre taget.

Renovering af tag

I takt med at et tag bliver ældre eller oplever en ulykke, kan tagdækkere have til opgave at udføre en række forskellige renovationsopgaver. Alt efter tilstanden af taget, kan det være nødvendigt at rette mindre skader, eller udskifte forskellige områder af taget. I sidste ende kan det også blive nødvendigt for tagdækkeren at udskifte hele taget, hvis mindre reparationer ikke længere er nok.

Hvorfor en tagdækker er en god idé

Det kan i mange tilfælde være en god idé at komme i kontakt med en tagdækker. Udover det at bygge og reparere tag, kan tagdækkere også tilbyde vigtig vejledning om hvilke tagtyper, der giver mest mening rent økonomisk, og som kan holde til mest.

Vælger man at foretage en tagdækning på egen hånd, kan der desuden komme en række komplikationer. Indsættes isolationen under taget ikke ordentligt, vil der hurtigt komme skadeligt fugt i taget, hvilket kan ske i takt med regn og fugtigt vejr. Det samme gælder hvis tagpladerne er blevet lagt forkert. Da det er tagpladerne, der skal forhindre vand i at trænge ind i en bygning, kan det resultere i store skader på bygningens indre, hvis lægningen er blevet udført forkert.

Uden den rigtige erfaring og sikkerhed, kan tagdækning også føre til slemme uheld. Selvom det for mange ikke virker som meget, kan selv et fald fra 1 meters højde føre til brækkede knogler for en voksen. Da bunden af et tag oftest befinder sig i flere meters højde, vil et fald herfra være knusende for de fleste.

Formidlingsplatforme.

Har man brug for en tagrenovering, eller skal man i gang med et nybyggeri, så er der hundredvis af professionelle virksomheder at vælge imellem. En god måde at sikre sig den bedste pris og service til sin opgave, er at tage kontakt til en formidlingsplatform. Gennem forskellige platforme, kan opgaver blive formidlet og vist til de mest relevante virksomheder. Hos din Dinfagpartner kan du få op imod 3 gratis, og uforpligtende tilbud ved at indsende din opgave.

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter