Modtag op til 3 tilbud fra en vinduespudser

Start din vinduespudser forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Få tilbud fra vinduespudser selskaber og lad dem kæmpe om dig!

Så nemt er det at bruge Din Fagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette selskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante selskaber– enten pr. telefon eller mail

Vinduespudser

Hvad forstås ved en vinduespudser?

En vinduespudser er en erhvervsperson, som har speciale indenfor rensning og polering af inder- og ydersiden af vinduer. Da vinduespudsning kan være en træls og langvarig opgave, så foretrækker mange danskere i dag at få en professionel vinduespudser til at løse problemet. På denne måde sikrer man, at arbejdet udføres hurtigt og effektivt, uden at det efterlader striber og pletter på ruden.

Foruden deres store erfaring, så bruger vinduespudsere også professionelt værktøj, der hjælper til at give det bedst mulige resultat. Vinduespudsere kan også hjælpe til ved bygninger, hvor det kan være svært at komme til, eller hvor der kræves særlige hjælpemidler for at kunne udføre opgaven.

Vinduespudsning i højderne

Da alle vinduer uundgåeligt bliver snavset med tiden, så kan deres placering have en stor betydning for, hvor let det bliver at polere dem. Når det kommer til forskellige opgaver for vinduespudsere, er det derfor ikke altid lige let at få adgang til alle vinduerne. F.eks. ved højhuse, lejlighedskomplekser og fleretagers butikker, så kan det være problematisk at polere alle vinduerne. Med det rigtige udstyr og en frygtløshed for højder, kan vinduespudsere dog hurtigt få de højtliggende vinduer poleret.

For at kunne polere højtliggende vinduer, så bruges der i dag vinduesrengøringsplatforme, også kaldet en pudsegondol, blandt vinduespudsere. Med denne hæve-sænke-platform, så kan vinduespudseren gøre sit arbejde sikkert og effektivt – selv i ekstreme højder.

Planlægning er også en vigtig del af arbejdet, når vinduespudsere skal polere store overflader på høje bygninger. Både når det kommer til sikkerheden og effektiviteten af arbejdet, skal der udarbejdes en grundig plan før arbejdet kan gå i gang. Ved at gøre dette, sikres det at arbejdet bliver fuldendt, uden at der skal tages risikoer af vinduespudserene.

Avancerede opgaver

Blandt mange af vinduespudserens opgaver, er vinduerne i hovedhøjde, eller på bygninger med mulighed for at benytte platforme. Det er dog ikke alle store bygninger, der lever op til de kriterierne for montering af en platform.

Er et højhus ikke formet som en lodret kasse, kan det på mange punkter være umuligt for platforme at virke optimalt. Steder hvor en platform ikke kan bruges ordentligt, kan være ved højhuse, der er runde, har skrå kanter, eller er asymmetrisk designet.

Er en større bygning ikke designet til at montere pudsegondoler, kan det medføre problemer for den almene vinduespudser. Dette er fordi alternative metoder til pudsegondoler, enten kan være langsomme, eller kræver særlig træning for at udføre. Uden en platform at stå på, så vil vinduespudseren være nødt til at vælge mellem at hænge i et reb for at komme fra vindue til vindue, eller gå rundt på bygningens side for at få adgang. I de fleste tilfælde er den bedste måde at løse problemet på, ved at vinduespudseren bliver trænet i klatring. Grunden til dette er, at klatring med reb er den hurtigste metode, når man skal have dækket svære overflader.

Erhvervsklatrere

Vinduespudsere med erfaring indenfor klatring lægger sig til en kategori af erhvervsfolk, der hedder erhvervsklatrere. Som navnet hentyder, så har faglærte inden for denne kategori erfaring med klatring, så de kan løse særlige opgaver i højtliggende områder. Når man er erhvervsklatrer, betyder det selvfølgelig ikke at man klatrer uden støtte. For at sikkerheden er i orden, benyttes reb af høj kvalitet, for at vinduespudseren sikkert og effektivt kan sænke sig fra det øverste- til det nederste vindue. Alle vinduespudserens redskaber er samtidigt fastspændt til hans arbejdstøj, hvilket sikrer, at der ikke forårsages ulykker, hvis et redskab skulle tabes.

Problemer ved selv at sørge for vinduespudsningen

Da der befinder sig en vis mængde af kalk i det danske drikkevand, kan det være svært for private at opnå det ønskede resultat, når de pudser vinduer på egen hånd. Det er denne kalk, der kan ses på badeværelser, hvis ikke væggene tørres af efter de har været våde. Ved at benytte et rensningsanlæg, så er vinduespudsere i stand til at filtrere kalken ud af vandet, så der ikke kommer mærker af kalk efter vinduespoleringen.

Platforme til af finde den rigtige vinduespudser

Med flere tusinde vinduespudserfirmaer på det danske marked, er der et hav at virksomheder at vælge imellem, når det kommer til effektivitet, tilpasningsevne og priser. Derfor er der blevet etableret en række formidlingsplatforme, der har kendskab til markedet og kan hjælpe med at finde den rigtige erhvervsperson til forskellige opgaver. Din Fagpartner tilbyder en gratis og uforpligtende formidling af forskellige opgaver, så snart der er brug for en erhvervsperson. Her kan du uploade din opgave, hvorefter du hurtigst muligt vil blive tilsendt 3 gode tilbud fra lokale vinduespudsere, der er egnede til dine behov.

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter