Få op til 3 tilbud fra en tømrer

Start din forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Få tilbud fra selskaber der matcher dine behov. Lad selskaberne kæmpe om dig!

Så nemt er det at bruge Dinfagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette selskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante selskaber– enten pr. telefon eller mail

Tømrer: Hvad forstås egentlig ved denne?

Når det kommer til byggeprojekter, hvor dele af konstruktionen skal udføres af en kvalificeret fagperson til træarbejde, er det en tømrer man kontakter. En tømrer arbejder som udgangspunkt med større konstruktioner, og har derfor oftest erfaring inden for opbygning af forskellige bygninger. Derudover findes også tømrer med speciale inden for særlige konstruktioner, heriblandt skibe og broer.

Krav for at blive en tømrer

For at få titlen tømrer, er det som udgangspunkt et krav at have bestået en erhvervsuddannelse, eks. en tømrer- eller træfaglig byggeuddannelse. Alt efter specialet, kan disse uddannelser tage mellem 3-5 år. Uddannelserne består ikke kun af skolearbejde, men indeholder også praktik i tømrervirksomheder, hvor eleverne kan blive testet i forskellige og virkelige opgaver. Dette er med til at sikre de tømrerstuderendes erfaring, når de bliver færdigudlært og begynder at arbejde med rigtige opgaver.

Tømreropgaver til nybyggerier

Når det kommer til tømrerarbejde, af og på forskellige huse, findes der forskellige opgaver, alt efter ejernes behov til byggearbejdet. En generel opgave for en tømrer ved et nybyggeri, er når husets infrastruktur skal opbygges. Denne del af tømrerens arbejde, kan inkludere opgaver som opsætningen af husets skelet, påsætning af tagplader, isolering, samt montering af gulve, vinduer og døre.

Tømreropgaver til eksisterende bygninger

Ønskes der ændringer på et eksisterende hus, kan tømrere også hjælpe til. Kigger man på nogle af de forskellige opgaver, der ofte fremkommer ved i forvejen eksisterende huse, kan der være tale om ud- og ombygninger samt udskiftninger af husets forskellige dele.

Ved en udbygning forstås, at der er et ønske om at gøre husets areal større. Dette kunne evt. være ved at skabe en ny etage, eller udbygge et af husets ender. Denne form for opgave ønskes oftest af fagfolk, der gerne vil have udvidet arealet af deres virksomhed, uden at skulle flytte til en ny lokation. F.eks. kunne der være et ønske om at få virksomheden til at vækste, hvilket kræver mere plads til produktion, lager eller personale. Her kan en udbygning være en smart løsning.

Også blandt private kan en udbygning af husets areal være et stort ønske. bl.a. kan man få brug for en udbygning af huset, hvis man ønsker at starte en familie, men mangler pladsen til børneværelser. Her kan en udbygning være en smart måde at skabe drømmeboligen, uden at måtte flytte langt væk fra familie og arbejde.

Ved en ombygning forstås ofte et behov om at skabe et nyt design til indersiden af huset. Her kan ønsket være at fjerne eller tilføje en væg, enten for at skabe mere plads, eller bruge den eksisterende plads til at lave nye rum.

Ønskes der en ombygning, fjernes et stykke af huset, for at gøre plads til noget nyt. Ombygninger kan kræves i situationer, hvor man vil fjerne et stykke væg for at gøre plads til en dør, lave en ny væg med isolering, eller nedlægge et stykke af loftet for at skabe plads til en ny trappe.

Hvorfor en tømrer er en god idé

Blandt mange privatpersoner, der har en nogenlunde forståelse for håndværk, er der en samlet forståelse af at undgå unødvendige køb af services til byggeprojekter. Disse ”gør det selv-mænd- og damer” foretrækker i de fleste tilfælde at gøre et stykke arbejde på egen hånd, frem for at få hjælp af en ekspert.

Det vil dog altid være god idé at kontakte en professionel tømrer, hvis man skal sikre sig et ordentligt resultat. Særligt ved større opgaver, kan det føre til langsigtede problemer, når et af skridtene i en tømreropgave er blevet lavet forkert, eller er delvist sprunget over. Et eksempel på dette, ville være i opsætningen af isolering. Her kan et forkert opsat isoleringsmateriale føre til fugt i husets vægge, hvilket skaber en stor risiko for at mos og svampe kan begynde at vokse.

Formidlende platforme

Med mere end 8.000 tømrerfirmaer i Danmark og hundredvis af lokale firmaer i hver region, kan det være svært at finde det helt rigtige tømrerfirma til din opgave. For at løse dette problem, er der over de seneste år blevet etableret en række formidlingsplatforme, der gør søgningen mere effektiv.

Disse formidlende virksomheder kan bruges som en let og effektiv måde at finde og tage kontakt til egnede tømrervirksomheder på tværs af markedet, for at sikre den helt rigtige tømrervirksomhed til dit projekt. Hos Dinfagpartner, kan du gratis og uforpligtende uploade din opgave. Din Fagpartner vil herefter vurdere opgaven, undersøge markedet og finde op til 3 gode tilbud fra lokale tømrervirksomheder.

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter