Naturgas Midt-Nord: Få 3 tilbud på gas Midt- og Nordjylland

Ønsker du 3 gratis og uforpligtendetilbud på gas?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Naturgas Midt-Nord – Undersøg dine muligheder ved køb af gas

Blandt midt- og nordjyderne bliver der foruden elvarme, jordvarme, fjernvarme og bioenergi anvendt naturgas som opvarmningsform af boligen. Netop naturgas Midt-nord er forbundet med mange fordele – du kan skåne miljøet ved at vælge naturgas til fordel for olie, og du slipper desuden for at skulle bruge tid og energi på at fylde dit fyr op.

I Midt-Nord er der mange naturgasområder, så der er også en chance for, at du kan få naturgas. Erfarer du, at du kan få naturgas, kan du bruge vores tjeneste til at finde de billigste gasleverandører på det danske gasnet.

Naturgas
Køb naturgas

Hvem kan få naturgas Midt-Nord?

Det er både nemt og ubesværet for forbrugerne at få installeret naturgas i boligen, hvis du bor i et område, hvor der allerede er lagt naturgas ind. I første omgang skal du dog undersøge, om du bor i et sådant område.

Evida, der er landets distributør af naturgas, kan svare på, hvorvidt din bolig befinder sig i deres forsyningsområde. Du kan også tage kontakt til en af de mange danske gasleverandører, der ligeledes vil kunne søge sig frem til, om du bor i et område med naturgas.

Hvis du bor i et af forsyningsområderne, vil du kunne få naturgas i løbet af 1-7 dag(e), alt efter om du skifter fra den ene eller anden opvarmningsform. Mange, men ikke alle, midt- og nordjyder kan få naturgas, så inden du indhenter tilbud på naturgas Midt-nord, kan det være en god idé at undersøge om du bor i et forsyningsområde.

Hvis dine naboer har naturgas, kan du formentlig også få det.

 

Valg af gasleverandør i Midt- og Nordjylland

Du har nu fundet ud af, at du bor i et område med naturgas. Så langt, så godt.

Hvis du ikke allerede har fået installeret et naturgasfyr i din bolig, vil det være næste step. I den anledning skal du rette henvendelse til en autoriseret VVS-installatør, der kan sikre korrekt installation af fyret. Sådanne fyr findes i mange kvaliteter og prisklasser, så overvej nøje, hvilke behov du har, og hvad du er villig til at investere i det.

Når du har fået installeret et naturgasfyr i din bolig i Midt-Nord, skal du indgå en aftale med en gasleverandør. Gasleverandøren er den virksomhed, du køber naturgassen fra. Her står valget mellem omkring 10 leverandører, heriblandt OK, Norlys og NRGi.

Vær opmærksom på, at hvis du ikke selv aktivt vælger en leverandør, vil du få leveret naturgas Midt-nord fra den leverandør, der har forsyningspligten i dit område.

 

Vær opmærksom på følgende ved valg af leverandør til naturgas Midt-nord:

  • Pris pr. m3 naturgas
  • Pris for abonnementet
  • Oprettelsesgebyr
  • Bindingsperiode
  • Øvrige vilkår

I næste afsnit kan du blive klogere på, hvordan du sammenligner naturgas priser i Midt-Nord.

 

Sådan sammenligner du naturgas priser

Som midt- eller nordjyde kan du ikke selv vælge distributionsselskab, da dette selskab er det samme for alle. Til gengæld vil du frit kunne vælge gasleverandør, og denne valgfrihed skal du udnytte til din fordel.

At du selv kan vælge leverandør af naturgas betyder nemlig, at du har alle muligheder for at sammenligne naturgas priser med henblik på at indgå den bedste aftale.

Selvom de danske gasleverandører er berørt af de samme miljø- og naturgasafgifter samt moms, kan der være forskel på deres priser på naturgas. Omkring 25 % af prisen du betaler for naturgas går nemlig direkte til leverandøren. Denne pris består af henholdsvis en pris pr. m3 naturgas og en pris for et fast abonnement.

Det er netop disse priser, der kan ændres på ved at skifte leverandør. Indhent og sammenlign derfor priser på henholdsvis gas og abonnementer fra leverandørerne.

 

Midt- og nordjyder kan også få billig naturgas Midt-nord

Selv når priserne på naturgas stiger, er der mulighed for at få billig naturgas. Denne mulighed er vel at mærke også til stede for midt- og nordjyderne. For at få fingrene i den billige naturgas skal du dog muligvis skifte leverandør, da priserne på naturgas kan svinge meget fra leverandør til leverandør.

Det er op til den enkelte at vurdere, hvor stor en besparelse der skal være i sigte, før det kan betale sig at skifte leverandør. Selv en mindre besparelse pr. m3 naturgas kan dog blive til anseelige beløb på længere sigt.

 

Har du styr på dit gasforbrug?

Inden du går ud og tegner en aftale med en gasleverandør, bør du danne dig et overblik over dit gasforbrug. Dit individuelle forbrug har nemlig meget at sige i forhold til, hvilken aftale der vil være mest fordelagtig for dig.

Tag gerne udgangspunkt i dit forbrug for det seneste år – dette kan du få et overblik over ved at kigge på din seneste årsregning.

dinfagpartner logo

Få 3 uforpligtende tilbud på naturgas Midt-Nord

Vil du gerne spare penge på naturgas? Så skal du ikke tøve med at indhente gratis og uforpligtende gas tilbud gennem Dinfagpartner. Der findes med al sandsynlighed mindst ét billigere alternativ til din nuværende gasleverandør. Undersøg det i dag ved at udfylde vores formular og få priser på naturgas Midt-Nord – det tager kun to minutter.  

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på gasregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på naturgas

Det tager kun 2 minutter