Naturgas Sjælland: Få uforpligtende 3 tilbud på billig gas

Vil du have 3 gratis og uforpligtende tilbud på naturgas?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Naturgas Sjælland – Undersøg markedet ved køb af gas

Som sjællænder kan du glæde dig over at bo i en landsdel med mange naturgasområder. Der er i forvejen lagt naturgas ind i de fleste boligområder på Sjælland, og derfor er det meget sandsynligt, at du også vil kunne få glæde af gasnettet.

Naturgas er på mange måder en fordelagtig opvarmningsform, men vil du undgå, at dit forbrug løber løbsk, bør du indhente tilbud og sammenligne naturgas priser. Dette hjælper vi dig med, så du kan holde dine udgifter til gas nede på et minimum.

Husk, at du frit kan vælge mellem de mange gasleverandører, der findes på det danske gasnet.

elselskaber sjaelland & naturgas sjaelland

250.000 boliger opvarmes med naturgas på Sjælland

I dag er der ca. 380.000 danske husstande der bruger gas til opvarmning af boligen. Det svarer til omtrent 800.000 borgere.

Størstedelen af disse boliger ligger på Sjælland, hvor omkring 250.000 husstande har gas. Lidt over 105.000 af disse husstande ligger i Region Sjælland. Der er ligeledes mange der bruger gas som opvarmningsform på Nordsjælland – omkring 72.000 boliger.

Det er især i kommunerne Greve, Køge, Lejre, Roskilde og Solrød, at mange husstande anvender naturgas.

Hvad end du bor i Region Sjælland, i landsdelen Nordsjælland, i Region Hovedstaden eller et helt fjerde sted på Sjælland, er det ikke utænkeligt, at du bor i et naturgasområde. Kontakt enten Evida (distributionsselskabet) eller et gasselskab, hvis du ikke er sikker på, hvorvidt du bor i et område med naturgas.

Her er der ikke muligheder for at få naturgas på Sjælland

Langt de fleste sjællændere kan få naturgas Sjælland, men der er desværre nogle få områder på Sjælland uden naturgas. Der er f.eks. hverken naturgas på Lolland eller Falster. Bor du derfor et af disse steder, kan det være en god idé at se dig om efter en anden opvarmningsform.

Hvilke gasleverandører kan jeg vælge på Sjælland?

Du kan vælge mellem lige så mange gasleverandører som alle andre danskere. Distributionsselskabet er allerede fastlagt, da der kun er ét selskab der ejer de rør som transporterer naturgas til din bolig. Gasselskabet kan du til gengæld selv vælge.

Sjælland er, som tidligere nævnt, et område med rigtig mange gaskunder, og derfor er det meget naturligt, at de danske gasleverandører har ekstra stort fokus på at kapre kunder i dette geografiske område. Markedet rummer i dag omkring 10 gasleverandører, og det er altså disse leverandører, du kan vælge mellem.

Hvem tilbyder billig naturgas til sjællandske husstande?

Du kan købe naturgas fra en af de omkring 10 gasleverandører, der er til stede på det danske gasmarked. Leverandørerne er landsdækkende og vil derfor også rette sig mod kunder på Sjælland, men der er naturligvis forskel på, hvor konkurrencedygtige leverandørerne er.

Er du derfor på jagt efter billig naturgas, kan det godt betale sig at undersøge, hvilke priser de forskellige leverandører opkræver pr. m3 naturgas og for det faste abonnement.

Når du indhenter tilbud på naturgas og sammenligner naturgas priser, så husk, at der er forskel på, om der er tale om en flexpris-aftale eller en fastpris-aftale. Hvis der er tale om en flexpris-aftale, vil prisen du betaler pr. m3 naturgas kunne variere rigtig meget alt efter prisen på gasbørsen, hvilket både kan være en fordel og en ulempe.

dinfagpartner logo

Få 3 tilbud på naturgas Sjælland

Det nemme valg er at gå med den gasleverandør, der har forsyningspligten i det område, du er bosat i.

Der er dog ingen garanti for, at denne leverandør er den mest prisvenlige. Er det derfor netop vigtigt for dig, at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for naturgas, så lav et naturgas tjek, hvor du tjekker op på priserne hos de forskellige leverandører.

Dette gør du nemmest gennem Dinfagpartner, hvor vi lader dig indhente 3 tilbud på naturgas på Sjælland helt gratis og uforpligtende.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på gasregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på naturgas

Det tager kun 2 minutter