Naturgas Syd: Få gratis 3 tilbud på billig gas i Syddanmark

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på naturgas?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Naturgas Syd – Vælg selv gasleverandør i Syddanmark

Der er mulighed for at få naturgas i det meste af Danmark, og her er Syddanmark ingen undtagelse. Er du derfor bosat i den sydlige del af Danmark, og vil du gerne have naturgas i din bolig, har du rig mulighed for at få dit ønske opfyldt uden at sprænge budgettet.

For at få naturgas Syd skal du have installeret et naturgasfyr, du skal være tilknyttet et distributionsselskab, og du skal tegne en aftale med et gasselskab. Når der er sat flueben ved alt dette, vil du kunne opvarme din bolig med naturgas.

En løsning, der vel at mærke kan være god for både miljøet og pengepungen, hvis du f.eks. bruger olie som opvarmningsform i dag.

gasleverandører - gaspriser 2022

Områder med naturgas i det sydlige Danmark

Transmissions- og distributionsnettet går igennem det sydlige Danmark, og derfor er der en god chance for, at du kan få naturgas Syd, hvis du ønsker det.

Undersøg dog til at starte med, om du bor i et af de mange forsyningsområder, hvor naturgas er tilgængeligt. Hvis du ikke fik dette oplyst, da du købte boligen, kan du søge svar hos enten et distributionsselskab eller et gasselskab. Begge parter vil kunne undersøge, om du vil kunne få leveret naturgas.

 

Hvilke gasleverandører leverer naturgas til kunder i Syd?

Der er kun ét distributionsselskab, og der er kun ét gasselskab med forsyningspligt i dit område. Du kan altså ikke vælge distributionsselskab, da dette afgøres ud fra, hvem der ejer rørene under din bolig, men til gengæld er der frit valg på alle hylder, når det drejer sig om gasselskaber.

Du kan vælge at tegne en aftale med det gasselskab der har forsyningspligten, der hvor du bor, men hvis denne gasleverandør ikke er den billigste eller bedste, så husk, at du frit kan skifte til en af de øvrige gasleverandører.

 

Billig naturgas i Syddanmark

Alle borgere i Syddanmark vil i princippet kunne få billig naturgas, men ikke alle har valgt at gribe muligheden. For at få så billig naturgas som muligt, skal du regelmæssigt undersøge, hvilke leverandører der har de bedste naturgas tilbud.

Hvem der er billigst kan nemlig ændre sig med tiden, og derfor bør du som hovedregel ikke forblive kunde hos den samme gasleverandør i mange år, medmindre denne leverandør forbliver den mest konkurrencedygtige. Denne tommelfingerregel gælder i øvrigt, uanset om du bor i Syddanmark eller et andet sted i landet.

 

Sammenligning af naturgas priser

Det behøver ikke at være kompliceret at udføre et naturgas tjek. I bund og grund skal du blot have fokus på to vigtige faktorer, når du sammenligner naturgas priser; prisen pr. m3 naturgas og prisen for abonnementet. Det er disse to prisfaktorer, der kan variere fra gasselskab til gasselskab.

Dertil skal du undersøge, om der opkræves et oprettelsesgebyr, da sådanne gebyrer ligeledes vil kunne påvirke, hvilket gas tilbud der er mest fordelagtigt.

Hvis du sætter pris på, at prisen for naturgas er den samme uanset tidspunkt på døgnet og uanset årstid, skal du tegne en fastpris-aftale. Så betaler du nemlig den samme pris pr. m3 naturgas i en aftalt periode på f.eks. seks eller 12 måneder.

dinfagpartner logo

Få 3 uforpligtende tilbud på naturgas

Hvad koster naturgas i Syddanmark? Hvem er den billigste gasleverandør i Syddanmark? Få besvaret disse to spørgsmål ved at indhente gas tilbud via vores hjemmeside. Vi samarbejder med en række velrenommerede gasleverandører, der kan tilbyde dig rigtig attraktive priser og vilkår på naturgas.

Det er vel at mærke en mulighed, du kan benytte dig af, uanset om du er bosat i Billund, Fredericia, Haderslev eller en helt fjerde kommune i det sydlige Danmark. Det er både gratis og uforpligtende at indhente 3 tilbud gennem Dinfagpartner.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på gasregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på naturgas

Det tager kun 2 minutter