Naturgas Viborg: Få gratis 3 tilbud på billig gas i Viborg

Ønsker du 3 uforpligtende og gratis tilbud på naturgas?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

Naturgas Viborg – Find den billigste gas i Viborg

Er du bosat i Viborg by eller omegn? Opvarmer du din bolig med naturgas? Hvis du kan svare ja til begge spørgsmål, så kan vi glæde dig med oplysningen om, at vi med al sandsynlighed kan hjælpe dig med at spare penge på naturgassen.

Vi har gjort det muligt for alle danskere, inkl. viborgensere, at indhente og sammenligne naturgas tilbud, da vi ikke mener, at forbrugerne i Danmark fortjener at betale overpris for deres opvarmning med naturgas.

Hvad end du bor i en mindre lejlighed, i et mellemstort rækkehus eller i en stor villa, hvor naturgas bruges som varmekilde, så kan du drage fordel af at afsøge markedet for de laveste naturgas priser. Vi har gjort det hele lidt lettere for dig med vores sammenligningstjeneste.

naturgas viborg

Gasleverandører i Viborg

Viborg er en mellemstor by i det midtjyske, der huser rigtig mange gaskunder. Disse gaskunder har, på lige fod med gaskunder fra andre byer og landsdele, mulighed for at vælge mellem en række af gasleverandører, der leverer natugas Viborg.

Der er ingen lokale leverandører af naturgas Viborg, men da der findes mindst 10 landsdækkende gasleverandører, så findes der også en gasleverandør for dig.

Du vælger helt selv, hvem du vil købe din naturgas Viborg af. Når du har fundet den ønskede gasleverandør, skal du blot rette henvendelse til den givne leverandør via deres hjemmeside eller pr. telefon. Vælger du ikke selv en gasleverandør, så får du automatisk tildelt den gasleverandør, der har forsyningspligten i dit lokalområde i Viborg.

Forsyningspligtselskabet sælger naturgas til priser og på vilkår, der er godkendt af Forsyningstilsynet (tidligere Energitilsynet). Det sikrer rimelige vilkår. Dermed ikke sagt, at gasselskabet med forsyningspligten i det område, du bor i, nødvendigvis er det billigste.

Hvem er min nuværende leverandør af naturgas?

Uanset om du bor i Viborg eller i en anden dansk by, så vil dit distributionsselskab være Evida, da dette selskab distribuerer naturgas i hele landet.

For at få leveret naturgas skal der foruden et distributionsselskab bruges et gasselskab, og dette gasselskab kan du som bekendt selv vælge. Skulle du dog være i tvivl om, hvem der leverer naturgas til dit hjem i Viborg, så kan du hurtigt finde ud af det.

Du kan f.eks. rette blikket mod dine seneste gasregninger, hvor gasselskabets navn og øvrige oplysninger vil være oplyst. Kig evt. efter opkrævningerne for gas i netbank, hvis du ikke umiddelbart kan finde dine gasregninger.

Disse naturgasområder er der i 8800 Viborg

Viborg Kommune har på deres hjemmeside uploadet et kort over forsyningsområder. Via dette kort har du mulighed for at se, hvilke områder der er udlagt til individuel naturgasforsyning. Zoomer du ind på kortet, vil du kunne finde netop det område, du er bosat i. Du kan dermed finde svar på, om du bor i et naturgasområde.

I 8800 Viborg er der en lang række naturgasområder, men blandt viborgenserne er det mere udbredt at opvarme boligen gennem fjernvarme. Ønsker du dog naturgas til fordel for fjernvarme og andre energikilder, så kan du undersøge, om du bor i et område, hvor der allerede er lagt naturgas ind.

Bemærk i den anledning, at det i nyere huse som hovedregel ikke er tilladt at få installeret gasfyr.

dinfagpartner logo

Indhent 3 tilbud på naturgas Viborg

Er du på udkig efter selskabet med den billigste naturgas? Så kan vi kun opfordre dig til at benytte dig af vores gratis og uforpligtende service; indhent 3 tilbud på naturgas i Viborg. Der laves i den anledning et såkaldt naturgas tjek, hvor det undersøges, hvem der kan levere naturgas til dig billigst.

Ved at benytte dig af vores service lader du gasselskaberne kæmpe om dig i stedet for omvendt. Dette skal være med til at sikre dig bedre priser og vilkår som gaskunde i 8800 Viborg. Siden 2019 har vi hjulpet over 75.000 kunder, herunder mange viborgensere, så vi kan også hjælpe dig med at få en bedre gasaftale.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på gasregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på naturgas

Det tager kun 2 minutter