Din Fagpartner – Din opgaveformidler

Din Fagpartner er en opgaveportal, som formidler kontakten mellem forbruger og relevante håndværker- og servicevirksomheder. Vi sørger for, at forbrugeren nemt kan oprette sin opgave – og at vores fagpartnere kan få fyldt kalenderen.

Vi formidler dagligt mange opgaver, som både kan være oprettet af private og virksomheder.
 
Vores opgave? – at gøre det nemmere for dig
 
Vi er gode til det, vi laver – og det er vi, fordi vi ved, at den rette markedsføring og ekspertise er vejen frem. Vi er et team med mange års erfaring inden for sociale platforme, markedsføring og opgaveformidling. Vi har skabt en simpel platform til oprettelse af opgaver, og på den måde kan opgaver oprettes af hvem som helst og hvor som helst.
 
Vi kvalitetssikrer vores opgaver og håndterer hver enkelt opgave manuelt. Ingen opgaver sendes ud, før den har været i hænderne på vores kundeservice.
 
Ved at få mere end ét tilbud, sikrer du dig den rette pris på din opgave, du får noget at sammenligne med samt kontakt til relevante fagpartnere. Dette giver dig, som opgaveopretter, en markant tidsbesparelse.

Vi hjælper dagligt mange mennesker med, at finde den rigtige servicemand til din opgave.

Vi har stor erfaring med formidling af opgaver, og ved at gøre det vi er bedst til, sparer du tid og penge på kontakten til flere virksomheder for den bedste pris og det bedste match.

Er din tid også værdifuld? Vil du samtidig finde det bedste firma der har både tid og erfaring der skal til? Få op til 3 tilbud hos Din Fagpartner idag.