Sådan opretter du en opgave via Dinfagpartner.dk

1. Beskriv din opgave

På Dinfagpartner.dk udfylder du formularen, hvor beskrivelsen af opgaven kommer først.
Husk her at skrive så detaljeret en beskrivelse som muligt, da dette forkorter tilbudsprocessen.

2. Vi finder kvalificerede firmaer

Vi gennemgår din opgave manuelt, og sørger på den måde for at matche netop dine behov med den helt rigtige håndværker. Skulle vi have yderligere spørgsmål til din opgave, så ringer vi til dig eller sender dig en e-mail.

3. Du modtager tilbud

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af relevante firmaer, som vil give dig tilbud baseret på netop din opgave og behov. Vi anbefaler, at dialogen foretages på skrift, så ingen misforståelser opstår.

4. Vælg det rette firma

Ud fra de modtagne tilbud, vælger du selv den partner som du ønsker at gå videre med.
Hos os er det gratis og uforpligtende at oprette en opgave, og det står dig frit for at benytte dig af de modtagne tilbud eller sige nej tak.

Vi fokuserer på din tid

Med direkte kontakt til relevante fagpartnere – med plads i kalenderen, behøver du kun at beskrive din opgave én gang.

Hos Din Fagpartner hjælper vi hurtigt og nemt med at indhente op til tre tilbud på din arbejdsopgave. Har du brug for en tømrer? Eller trænger huset til rengøring? Så står vi klar med de helt rigtige fagfolk til at give dig et tilbud. Det er gratis at oprette opgaven hos os og kan gøres på under 2 minutter.

Hvorfor Din Fagpartner?

 

Med et team af erfarne medarbejdere indenfor formidling af opgaver, er vi portalen, der sikrer dig den bedste kvalitet og håndtering. Vi sørger altid for at gennemlæse og håndtere din opgave, og skulle der, ud fra beskrivelsen, være yderligere brug for information, så tillader vi os at ringe eller skrive dig en e-mail inden, vi sender opgaven ud. På den måde sikrer vi, at der ud fra onlinebeskrivelsen er grundlag for tilbud. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt med besigtigelse af opgaven af relevant partner.

Din opgave er i gode hænder


Vi har mange års erfaring med opgavebeskrivelser, og vi drager ofte erfaringer igennem vores partnere. Derfor er vi rustet til at sørge for, at opgavebeskrivelsen passer med den nødvendige information, som vores partnere har brug for. Vi kender også vores partnere rigtig godt, og på den måde ender din opgave kun hos relevante fagpersoner.

Vælg et opgaveområde

Klik på området for at oprette en opgave