Sådan opretter du en forespørgsel via Dinfagpartner.dk

1. Beskriv dit behov

På Dinfagpartner.dk udfylder du formularen, hvor beskrivelsen af opgaven kommer først.
Husk her at skrive så detaljeret en beskrivelse som muligt, da dette forkorter tilbudsprocessen.

2. Vi finder kvalificerede firmaer

Vi gennemgår din forespørgsel manuelt, og sørger på den måde for at matche netop dine behov med det helt rigtige firma. Skulle vi have yderligere spørgsmål til din forespørgsel, så ringer vi til dig eller sender dig en e-mail.

3. Du modtager tilbud

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af relevante firmaer, som vil give dig tilbud baseret på netop din forespørgsel. Vi anbefaler, at dialogen efterfølgende dokumenteres på skrift, så ingen misforståelser opstår.

4. Vælg det rette firma

Ud fra de modtagne tilbud, vælger du selv det firma som du ønsker at gå videre med.
Hos os er det gratis og uforpligtende at oprette en forespørgsel, og det står dig frit for at benytte dig af de modtagne tilbud eller sige nej tak.

Vi fokuserer på din tid

Med direkte kontakt til relevante fagpartnere – med plads i kalenderen, behøver du kun at beskrive dit behov én gang.

Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi hurtigt og nemt med at indhente op til tre tilbud på den service, du har brug for. Har du brug for en tømrer? Eller trænger huset til rengøring? Så står vi klar med de helt rigtige fagfolk til at give dig et tilbud. Det er gratis at oprette opgaven hos os og kan gøres på under 2 minutter.

Hvorfor Dinfagpartner.dk?

Med et team af erfarne medarbejdere indenfor formidling af forespørgsler, er vi portalen, der sikrer dig den bedste kvalitet og håndtering. Vi sørger altid for at kontrollere din forespørgsel, og skulle der, ud fra beskrivelsen, være yderligere brug for information, så tillader vi os at ringe eller skrive til dig inden, vi sender forespørgslen ud.

Din forespørgsel er i gode hænder

Vi har mange års erfaring med 3 tilbud, og vi drager ofte erfaringer igennem vores partnere. Derfor er vi rustet til at sørge for, at forespørgslen passer med den nødvendige information, som vores partnere har brug for. Vi kender også vores partnere rigtig godt, og på den måde ender din forespørgsel kun hos relevante fagpersoner.

Vælg den service du leder efter

Klik på servicen for at oprette din forespørgsel